Eveniment ecologic

Extras din referat

Scopul site-ului
Principalul motiv pentru care am realizat acest site este pentru a informa publicul larg despre existenta unei organizatii nonguvernamentale ce are ca obiect de activitate desfasurarea evenimentelor si actiunilor de ecologizare. De asemenea, sa ii informam pe cei ce deja ne cunosc despre fiecare eveniment pe care il organizam, oferind detalii si o succinta prezentare a acestora. Informarea si promovarea pe care o realizam ne ajuta sa formam o comunitate a iubitorilor de natura. 
Evenimentul cel mai recent pe care noi il propunem, si anume "ACTIVeaza NATURA" este cel mai important pe care il realizam si reprezinta de fapt o campanie publicitara desfasurata in scopul promovarii si crearii unui grup de voluntari disponibili, de a participa la actiunile noastre viitoare.
Pe langa evenimente, vor fi si postari despre alte stiri interesante din domeniul protectiei mediului.	
Prin urmare, nu suntem o companie ce isi prezinta produsele sau serviciile in scopul castigarii de venituri, scopul nostru fiind unul pur informativ.
Structura
Am inceput prin a vorbi despre noi, pentru ca cititorii nostri sa ne cunoasca mai bine dar vorbim si despre scopul nostru principal, acela de a aduna un numar de persoane cu dorinta de a face bine naturii, locului in care traiesc. In mare parte i-am incurajat pe doritori sa participe la evenimentele noastre si i-am stimulat prin indemnuri. 
Urmatorul titlu abordat, Evenimente, aduce in vedere importanta mediului in zilele noastre. Incercam sa readucem in mintea omului importanta caracteristicilor mediului in care traim si totodata sa ii tinem la curent cu evenimentele in desfasurare, legate de cele 5 elemente ale mediului: apa, aer, sol, vegetatie, fauna. Desigur, finalizam prin indemnul caracteristic noua, iubitorilor de natura.
ACTIVeaza NATURA, reprezinta evenimentul principal pe care il vom desfasura in curand. Aici oferim informatii si detalii persoanele care ni se vor alatura marsului nostru. Celor care inca sunt in dubii, incercam sa ii convingem. Cu ajutorul acestui titlu, dorim sa atragem persoanele interesate, consideram ca subiectul este unul de mare anvergura si pentru asta, lasam ca total sa decurga de la sine. Totodata, le demonstram ca evenimentul este unul cat se poate de real, deoarece folosim date concrete, o locatie cunoscuta din Iasi si nu in ultimul rand certitudinea ca vor primi bicicleta specifica actiunii noastre. Traseul este si el mentionat, iar imaginea este reprezentativa pentru actiunea pe care dorim sa o desfasuram.


Fisiere in arhiva (1):

  • Eveniment Ecologic.docx

Imagini din acest referat

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!