Esantion Gratuit Denim

Extras din referat Cum descarc?

I.1 Analiza macromediu
Denim after shave este un produs foarte cunoscut pe piata din Romania insa se confrunta cu foarte multi competitori, piata after shave-urilor din Romania fiind saturata. In luna mai 2008 Denim va lansa si in Romania varianta de after shave balsam pentru piele sensibila, varianta lansata pana acum in Italia, Spania, Grecia, Germaina etc.
Mediul socio-cultural
- Mediul demografic: este reprezentat de populatie si structurile sale; prin analiza modificarilor in structura demografica face posibila anticiparea posibilelor schimbari pe piata. 
- Mediul cultural: interesul populatiei pentru lux si comoditate, produse pentru pielea sensibila.
Mediul economic
- Veniturile si puterea de cumparare: principalii clienti sunt din clasa medie si inalta societate, puterea de cumparare a celor din clasa de jos fiind foarte mica.
Mediul natural-tehnologic
- Cresterea costului enargiei, cresterea costurilor de productie, transportul.
Mediul politic-legislativ
- Protectia consumatorilor: asigurarea unui standard minimal al produselor si serviciilor; controlarea modalitatilor de vanzare si a informatiilor oferite cumparatorului despre produsele oferite; evitarea inducerii in eroare a cumparatorului in ceea ce priveste pretul; condamnarea practicii necinstite. Avizul Ministerului de Sanatate, teste dermatologice.
I.2 Analiza micromediu
Denim prin produsele sale promoveaza ideea de seductie, masculinitate, senzualitate, siguranta dar in acelasi timp doreste sa puna accent si pe delicatete. De aceea se lanseaza si in Romania produsul balsam pentru a atrage si alt segment din piata si anume barbatii cu piele sensibila
Clientii
- Este foarte important castigarea increderii


Fisiere in arhiva (1):

  • Esantion Gratuit Denim.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!