Emițătorii la Orange și la Vodafone

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Orange Romania face parte din Grupul France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 177 de milioane de clienti pe cinci continentOrange Romania face parte din Grupul France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 177 de milioane de clienti pe cinci continente, dintre care doua treimi sunt clienti Orange. France Telecome este numarul trei operator de telefonie mobila si numarul unu in ceea ce priveste furnizarea serviciilor de internet de banda larga in Europa si unul dintre liderii mondiali care asigura servicii de telecomunicatii la companii multinationale. Grupul a inregistrat vanzari consolidate in anul 2007, de 52,9 miliarde de euro, comparativ cu doar 39,9 miliarde de euro in 30 septembrie 2008. Conform aceluiasi stadiu, pe 30 septembrie 2008 grupul avea 117,6 milioane de clienti de telefonie mobila si mai mult de 12 milioane de utilizatori de internet de banda larga.

France Telecom este un grup cu reprezentante in multe tari, atat din Europa, cat si din Africa si Orientul Apropiat. Doua dintre filialele reprezentative ale grupului sunt cele din Franta si din Marea Britanie. e, dintre care doua treimi sunt clienti Orange. France Telecome este numarul trei operator de telefonie mobila si numarul unu in ceea ce priveste furnizarea serviciilor de internet de banda larga in Europa si unul dintre liderii mondiali care asigura servicii de telecomunicatii la companii multinationale. Grupul a inregistrat vanzari consolidate in anul 2007, de 52,9 miliarde de euro, comparativ cu doar 39,9 miliarde de euro in 30 septembrie 2008. Conform aceluiasi stadiu, pe 30 septembrie 2008 grupul avea 117,6 milioane de clienti de telefonie mobila si mai mult de 12 milioane de utilizatori de internet de banda larga.

France Telecom este un grup cu reprezentante in multe tari, atat din Europa, cat si din Africa si Orientul Apropiat. Doua dintre filialele reprezentative ale grupului sunt cele din Franta si din Marea Britanie.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Emitatorii la Orange si la Vodafone.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
6/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
1 pagini
Imagini extrase:
1 imagini
Nr cuvinte:
326 cuvinte
Nr caractere:
1 876 caractere
Marime:
7.51KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
telefonie, companie, comunicare
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Profesorului:
Florin Ionescu
Sus!