Customer Relationship Management

Extras din referat Cum descarc?

CRM este acronimul pentru Customer Relationship Management. Este un sistem software care poate fi folosit pentru a gestiona eficient procesul de vanzare, pentru a urmari interactiunile cu clientii, pentru a stoca informatii despre clienti (inclusiv istoricul achizitiilor, veniturile generate etc.), precum si pentru consolidarea relatiilor cu clientii. - 
CRM poate asigura posibilitati de procesare a fluxului activ de e-mailuri. Poate prelua e-mailuri trimise de la clienti, face trecerea lor in mod automat catre utilizatorii si oamenii de vanzari potriviti, pe baza regulilor fluxului de lucru, trimite raspunsuri automat inapoi clientilor, asociaza e-mailuri cu subiecte si clienti, gestioneaza mai multe atasamente in e-mailuri, etc.
Scopul cel mai frecvent mentionat a proiectelor CRM este obtinut printr-o vizualizare la 360s a tuturor interactiunilor intre clienti si companie. Prin urmare, CRM trebuie sa fie capabil de consolidarea informatiilor clientilor pe toate canalele posibile: email, telefon, sms, formulare de inscriere, evenimente de marketing etc. 
 CRM este in primul rand o strategie de business care
include tehnici si metode de a atrage si de a fideliza clientii. Daca vreti tine de cum abordezi clientii, cum ii califici, cum inchizi vanzarea, cum fidelizezi clientii.
 Ca softwarw , CRM-ul este un system informatics usor de utilizat , in timp real, care permite colectarea informatiilor despre clienti / prospecti intr-o baza de date cerntralizata, informatiile fiind organizate in jurul clientului


Fisiere in arhiva (1):

  • Customer Relationship Management.pptx

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!