Cremă anticearcăne Blossom

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 6 în total
Cuvinte : 1227
Mărime: 43.27KB (arhivat)
Publicat de: Loredana-Teea Albu
Puncte necesare: 5

Extras din referat

1.Descriere produs

1.1Functii/Avantaje

Crema Anticearcan Blossm

Bazata pe tehnologia Complexului natural Sericin Q si imbunatatita cu ingrediente naturale cu rol anticearcan si antipungi, aceasta crema este ideala pentru ingrijirea pielii sensibile din jurul ochilor.

Complexul vegetal anticearcan este obtinut din flori de albastrele, flori de tei, frunze de nalba si petale de trandafiri. Acestea actioneaza impotriva formarii cearcanelor, combat aparitia pungilor de sub ochi si hidrateaza pielea din jurul ochilor.

Pielea ta este mai protejata datorită:

- filtrelor UVA/UVB

- continutului bogat in Vitamina E care lupta impotriva actiunii radicalilor liberi

- efectului antiiritant asigurat de Sericina si Coenzima Q10.

Principii active folosite:

Complex activ vegetal anticearcan :este obtinut din flori de albastrele, flori de tei, frunze de nalba si petale de trandafiri; actioneaza impotriva formarii cearcanelor, combate aparitia pungilor de sub ochi si hidrateaza zona sensibila din jurul ochilor.

Complex Sericin Q : este format din Sericina, Coenzima Q10, ulei din samburi de struguri si Vitamina E; studiile clinice au demonstrat efectul hidratant, imbunatatirea functiei de bariera a pielii si actiunea pozitiva asupra aspectului reliefului cutanat;

are un efect hidratant de 78% care se mentine pe o perioada de cel putin 3 ore dupa o singura aplicare; determina o scadere a pierderii transdermice a apei cu 65%. Ridurile adanci si medii se transforma in linii.

Ulei de masline : Efectele cele mai cunoscute ale uleiului de masline sunt: antimicrobial, antioxidant si antiinflamtor, ca si buna compatibilitate cu pielea; este utilizat in produse cosmetice de calitate recunoscuta, destinate copiilor, ingrijirii pielii si unghiilor; hraneste epiderma, o purifica, reduce efectul agresiunii factorilor de mediu asupra pielii.

Untul de Shea are actiune de regenerare, ajuta pielea sa-si recapete supletea si are actiune antirid, are efect de mentinere a hidratarii epidermei; protejeaza pielea impotriva radiatiilor UV si agresiunilor factorilor de mediu, previne formarea ridurilor, calmeaza pielea iritata.

Produsul se aplica zilnic, dimineata si seara, prin masaj usor pe zonele din jurul ochilor, dupa demachiere cu Laptele demachiant & tonic Blossom care actioneazeaza si ca tonic.

Crema anticearcan Blossom este solutia zilnica pentru indepartarea semnelor imbatranirii premature a pielii sensibile din jurul ochilor: deshidratarea, aparitia ridurilor si a cearcanelor.

Cu Crema anticearcan Blossom, pielea din jurul ochilor este:

- mai hidratata- cu pana la 63,63%

- mai supla, mai ferma*- cu pana la 70%

- mai relaxata- cu pana la 45%

- mai catifelata*- cu pana la 80%

- Test efectuat prin evaluare clinica si instrumentala. Eficacitate masurata la 4 ore de la aplicarea produsului

- Teste de autoevaluare. Rezultate obtinute dupa 3 saptamani de utilizare a produsului.

Crema se aplica zilnic, dimineata si seara, prin masaj usor pe zonele din jurul ochilor si pe pleoape, dupa demachiere.

1.2.Caracteristici fizice

Crema anticearcan Blossom este ambalata intr-un tub de 15 ml, de culoare violet.Crema are o compozitie usoara, fiind absorbita imediat in piele fara sa lase o pelicula lucioasa, avand un miros de plante foarte delicat si discret.

Preview document

Cremă anticearcăne Blossom - Pagina 1
Cremă anticearcăne Blossom - Pagina 2
Cremă anticearcăne Blossom - Pagina 3
Cremă anticearcăne Blossom - Pagina 4
Cremă anticearcăne Blossom - Pagina 5
Cremă anticearcăne Blossom - Pagina 6

Conținut arhivă zip

  • Crema Anticearcane Blossom .doc

Te-ar putea interesa și

Piața Produselor Cosmetice

1.)Introducere În fata stiintei merceologice se pune problema studierii si decelarii unor legitati, interdependente si conexiuni între diferitele...

Comportamentul consumatorului - cremă antirid

„Frumusetea e trecatoare”... „Ce conteaza e frumusetea sufletului, nu neaparat cea a chipului”... iata vorbe ce le auzim des de la cei din jur fara...

Piața produselor cosmetice

a) Aria pietei Ca repartizare, piata produselor cosmetice se regaseste in toate regiunile tarii avand o pondere ridicata in mediul urban, unde...

Analiza de Marketing - Cosmetice

1) COSMETICA, o provocare 1. Dincolo de faptul ca plantele sunt recunoscute înca din cele mai vechi timpuri ca având proprietati miraculoase...

Ai nevoie de altceva?