Creare Concept de Banner Animat

Extras din referat Cum descarc?

Banner-ul ce are drept scop promovarea colectiei de haine de vara Summer Bouquet va fi conceput practic in Flash avand la baza o dimensiune standard de 468 x 60 pixeli.Pentru exemplificare, imaginile au fost create in Gimp(unde dimensiunea standard nu a putut fi respectata).Folosind animatiile si diferitele poze, se reuseste transmiterea de informatii referitoare la locul si data desfasurarii acestui eveniment. Speram ca prin intermediul acestuia sa atragem cat mai multi vizitatori pe site-ul nostru, pentru a ne promova evenimentul.
2. Plasarea bannerului: alegerea site-urilor, alegerea zonelor din site 
Bannerul va fi plasat pe site-uri de haine cat si pe Facebook.Pe site-urile de haine, locul pozitionarii va fi in partea dreapta pentru a fi vizibil tuturor, iar pe Facebook, va fi creat un post pe perete (wall) in care vom include bannerul. 
Am ales doar aceste site-uri pentru pozitionarea banner-ului deoarece ne adresam persoanelor interesate de fashion si deoarece am considerat ca este benefic sa postam si in cadrul celei mai mari comunitati online(intrucat ar putea fi interesata de campania noastra); acestea sunt site-urile pe care le acceseaza frecvent piata noastra tinta. 
3. Campanie Adwords
Cu Google AdWords, se pot crea si difuza anunturi pentru afacerea oricui, rapid si usor. Anunturile sunt difuzate pe Google si in reteaua de publicitate, indiferent de bugetul de care se dispune. Se va plati numai daca utilizatorii fac click pe anunturile respective. Pentru a incepe, se acceseaza www.adwords.google.ro.
Pentru promovarea evenimentului nostru (Lansarea colectiei de haine de vara Summer Bouquet) am hotarat sa folosim acest program si sa cream un anunt prin care toti cei interesati sa afle de amploarea evenimentului, de ce implica, dorindu-ne de asemenea sa-i motivam sa ia parte la aceasta lansare care promite a fi una spectaculoasa.


Fisiere in arhiva (1):

  • Creare Concept de Banner Animat.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!