Comportamentul Consumatorului Motorola

Extras din referat Cum descarc?

Casele vorbesc cu calculatoarele. Revistele vorbesc cu telefoanele mobile. Masinile vorbesc cu Internetul. Intram intr-o era in care lucrurile nu numai ca pot gandi, dar isi si impartasesc cunostintele intre ele. La baza acestor lucruri se afla MOTOROLA.
MOTOROLA s-a ,,nascut" in 1928 sub numele de Galvin Manufacturing Corporation, iar ,,parintii" sunt : Paul V. Galvin si fratele acestuia, Joseph E. Galvin . Pentru inceput au avut 5 angajati ; primul produs fiind o baterie detasabila . 
Numele de brand - MOTOROLA  s-a ,,nascut" in 1930 cand au inceput sa comercializeze radiouri pentru masini , iar in 1936 au intat pe piata cu un produs de comunicare mobila .
Motorola, Inc. este lider mondial in comunicatii wireless, sisteme electronice integrate pentru industria auto si comunicatii in banda larga. Toate acestea ne fac viata mai buna, mai simpla, mai sincronizata si mult mai distractiva.
Motorola creeaza, asadar, solutii tehnologice inovatoare, de care oamenii beneficiaza oriunde s-ar afla: acasa, la lucru sau in miscare. Astfel, poti face mai mult cu mai putin efort.
Infiintata in 1997, Motorola Communications SRL, subsidiara detinuta in totalitate de Motorola Inc USA, este persoana juridica ce reprezinta Motorola Inc. USA in Romania.
In anul 2004, odata cu desprinderea diviziei de produse semiconductoare din cadrul Motorola si infiintarea acesteia ca o companie de sine statatoare Freescale Semiconductor, numele biroului local a devenit Motorola Romania SRL.
Implicata in viata comunitatii, Motorola este dedicata deopotriva practicilor etice in afaceri, protectiei mediului inconjurator si sustinerii comunitatii in care isi desfasoara activitatea.
Filosofia companiei Motorola este fundamentata pe performanta profesionala si implicarea autentica in viata comunitatii. "In acest moment cand afacerile se globalizeaza si cand din ce in ce mai multe companii se straduiesc sa se dezvolte in plan profesional si financiar, este extrem de important si de reconfortant ca marile companii internationale sa se preocupe de proiecte de incurajare si promovare a talentelor locale. In acest sens, Motorola s-a implicat activ in sustinerea unor evenimente importante care au contribuit la mai buna intelegere si constientizare a activitatilor pe care compania le-a intreprins in Romania", a declarat Aurelian Sima, Country Manager Motorola Romania.
Astazi, Motorola este in primul esalon al industriei comunicatiilor, aducand schimbari fundamentale in modul de comunicare al oamenilor. Motorola inseamna puterea Internetului fara fir, utilizand tehnologia Internet Protocol, facand posibile retele personalizate cu solutii de comunicatii integrate totale, noi, unice, care sa raspunda nevoilor


Fisiere in arhiva (1):

  • Comportamentul Consumatorului Motorola.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!