Compania Tarnsavia

Extras din referat Cum descarc?

Situatia Copaniei
TRANSAVIA este o societate pe actiuni cu capital privat romanesc infiintata in anul 1991, care are ca obiect de activitate principal cresterea pasarilor, pornind de la producerea materialului biologic, producerea de furaje combinate, laborator pentru controlul materiilor prime si furajelor, cresterea puilor pentru carne, abatorizare si prelucrarea carnii de pasare, laborator de analiza a carnii si sfarsind cu activitati de transport si distributie, comercializarea de material biologic, furaje, produse si semipreparate din carne de pasare.
In prezent societatea are o capacitate de crestere de 1.800.000 pui pe serie in 6,5 serii pe an, astfel realizandu-se anual peste 30.000 tone carne viu. Compania TRANSAVIA realizeaza peste 85 tone de carne de pui pe zi, capacitatea totala de productie a abatorului fiind de 50.000 tone pe an. Compania Transavia si-a consolidat pozitia de top in industria carnii de pui din Romania, ca urmare a punerii in functiune a unui nou complex de crestere a pasarilor, cu o capacitate anuala de aproximativ 8.000 tone carne de pasare in viu. Complexul de crestere este cel mai mare complex din Transilvania, cu un numar de 13 hale de crestere dotate cu tehnologie de ultima generatie si a fost inaugurat in luna mai 2006. La inceputul anului 2007 a fost inaugurata si facilitatea de crestere de la Miercurea Sibiului, cu o capacitate de 5.000 tone anual. Transavia inseamna in prezent 14 locatii dintre care 9 sunt ferme.
Societate pe actiuni, cu capital privat integral romanesc, iar actionarul majoritar si directorul general al companiei este dr. ing. Ioan Popa. Cu un numar de peste 650 de angajati in 15 locatii din judetul Alba si judetele limitrofe, Transavia a evoluat spectaculos inca de la infiintare, capacitatile de productie crescand considerabil de la an la an, astfel incat compania a intrat cu succes in randul elitei europene a producatorilor alimentari cu performante deosebite in productie si vanzari, 75% din vanzarile realizate in 2006 au fost realizate in marile lanturi internationale de retail, unde Transavia este prezenta cu toata sortimentatia de produse din carne de pui refrigerata si congelata.
Sectorul de reproductie
In ceea ce priveste sectoarele Transavia, cu o productie anuala de peste 14 milioane de oua anual, ferma de reproductie numara numai efective de reproductie atent selectionate, a caror sanatate este atent monitorizata de un laborator sanitar-veterinar. Statia de incubatie, cu o capacitate de 12 milioane de pui de o zi pe an, foloseste integral numai oua produse in sectorul de reproductie Transavia. Aici se obtin, complet automatizat, puii de o zi care sunt transferati catre fermele de crestere in conditii maxime de biosecuritate.
Fabrica de nutreturi combinate produce cca 250 de tone de furaje pe zi pentru fermele Transavia. Procesul tehnologic automatizat asigura obtinerea furajelor de cea mai inalta calitate, fara nici un contact cu mediul exterior. Fabrica este dotata cu o instalatie de sterilizare a furajelor, unica in tara, iar retetele de furajare sunt analizate in laboratorul propriu pentru controlul calitatii materiilor prime si a produsului finit.
Sectorul de crestere
Cresterea puilor de carne se realizeaza intr-una din cele sapte ferme Transavia. Halele din fermele de crestere sunt complet izolate de mediul extern, iar puii Transavia, crescuti in conformitate cu normele europene de bunastare animala, beneficiaza de conditii de crestere asigurate exclusiv prin procese automatizate, furajare si adapare controlate automat prin senzori. Compania Transavia si-a consolidat pozitia de top in industria carnii de pui din Romania, ca urmare a punerii in functiune unui nou complex de crestere a pasarilor, cu o capacitate anuala de aproximativ 8.000 tone carne de pasare in viu.
Sectorul de industrializare
Cuprinde un abator construit in 2004, cu o capacitate de 50.000 de tone de carne anual, unic in Europa de Est, complet automatizat, dotat cu echipamente de abatorizare de ultima generatie pe plan mondial. Pentru siguranta certificata a efectivului de pasari, Transavia detine un laborator propriu de analiza a carnii care atesta sanatatea impecabila a puilor Transavia. Productia de carne de pasare se realizeaza in conformitate cu standardele internationale in domeniu, avand certificarea Sistemului de Management al Calitatii si a Sistemului de Management al Sigurantei Produsului Alimentar. Produsele TRANSAVIA sunt analizate si certificate de Centrul National.
Transavia dispune de un parc auto si de o logistica foarte bine dezvoltate: peste 100 de autovehicole dotate cu instalatii frigorifice si inregistratoare de temperatura dotate cu senzori pentru a asigura livrarea produselor in cele mai bune conditii.
Obiective


Fisiere in arhiva (1):

  • Compania Tarnsavia.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!