Combinatul de Panificatie - Franzeluta SA

Extras din referat Cum descarc?

"FranzeluTa" S.A. este o intreprindere cu experienta de peste 50 de ani in industria de panificatie, cu traditii stabilite, cu reputatie impunatoare, care include 4 fabrici de paine, fabrica de paste fainoase, ateliere experimentale mecanice, sectia de producere a bioxidului de carbon, precum si o retea comerciala proprie. 
Lucratorii combinatului, in frunte cu conducerea sa, reprezinta un colectiv de munca unit, principalul scop al caruia este grija fata de consumator.
Sistemul ISO 9001 implementat la Combinat permite fabricarea produselor la nivelul standardelor internationale.
Controlul minutios al materiilor prime, precum si al produselor finite, efectuat de personal calificat, asigura calitatea produselor noastre. Tehnologii S.A. "Franzeluta" isi aplica toata maiestria si experienta, pentru ca pe masa D-voastra sa fie produse gustoase, de calitate inalta. Produsele noastre sunt fabricate conform tehnologiilor clasice de preparare a aluatului, cu utilizarea prioritara a adaosurilor si afanatorilor naturali.


Fisiere in arhiva (1):

  • Combinatul de Panificatie - Franzeluta SA.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!