Colgate

Extras din referat Cum descarc?

O dantura frumoasa si sanatoasa este visul multora dintre noi. Sigur, mostenirea genetica isi spune cuvantul si in aceasta privinta, dar ceva tot trebuie sa facem si noi pentru ca problemele stomatologice sa ne ocoleasca. Si nu este nevoie de prea mult: doar de un periaj dentar executat corect, cu o pasta de dinti de calitate.
Evolutia consumului de produse pentru igiena orala este influentata de gradul de educatie al populatiei. Pentru anul 2006, se constata un trend ascendent al pietei in comparatie cu anul precedent, mai ales in ceea ce priveste pasta de dinti, in valoare de 120,3 milioane lei, suma cu aproximativ 12% mai mare decat cea inregistrata in 2005. 
Top 10 producatori de paste de dinti :
1. Colgate - Palmolive 
2. Procte&Gamble
3. GlaxoSmithKline
4. Stof Cosmetics
5. Aroma
6. Henkel
7. Unilever
8. Made in China
9. Rubella
10. Arcam 
Din punct de vedere cantitativ, producatorii mentionati detin, cumulat, 98,17% din piata. Cele zece branduri care, la randul lor, ocupa 95,84% din piata de profil sunt: Colgate, Blend-a-med, Super Cristal, Aquafresh, Maxam Soft Cosmetics, Astera, Vademecum, Sensodyne, Maxam Unilever si Parodontax.


Fisiere in arhiva (1):

 • Colgate.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!