Ciocolata Rom

Extras din referat Cum descarc?

Kandia este o importanta producatoare de ciocolata si produse zaharoase din Romania, ea fiind infiintata in anul 1890 si prima dintre companii care a produs ciocolata cu lapte la noi in tara. Astazi, dupa 127 de ani de activitate, Kandia Dulce este cel mai mare producator roman de dulciuri, cu un portofoliu extins de brand-uri prezente in categorii de produse precum ciocolata, patiserie, biscuiti si produse zaharoase. Brandul Kandia sustine placerea intensa a ciocolatei. Prin gustul sau bogat si topirea fina, Kandia stimuleaza simturile si permite consumatorilor sa se abandoneze placerii intense a gustului.
Compania detine in portofoliu brandurile de ciocolata Kandia, Rom si Laura, prajitura Magura, bomboanele Sugus si Silvana, batoanele Fagaras si Pappi, ciocolata Primola ai Ulpio Ciocolata Rom este unul din cele mai longevive branduri romanesti, care si-a pastrat reteta din 1964. 
 Lansat in 1964, Rom Autentic a fost primul baton pe piata romaneasca. Aproape neschimbat de cand a fost lansat, Rom este foarte cunoscut de consumatori si mai ales foarte apreciat, fiind si astazi o alegere a consumatorilor de batoane. Cu aceasi forma inconfundabila si cu ambalajul in culorile reprezentative pentru tara noastra, Rom este un adevarat simbol national, pe care multi romani il iau cu ei atunci cand viziteaza alte tari, pentru a-l prezenta ca fiind un produs autentic romanesc. 
Am ales produsul marca Rom din portofoliul Kandia deoarece noi consideram ca este un produs ce reprezinta foarte bine ROMania. Este un produs care nu are cum sa nu iti atraga atentia si sa nu te duca cu gandul la tara noastra atat prin culoarea ambalajului cat si prin inscriptia de pe ciocolata: BUCURESTI. De asemenea consideram ca este un produs bine venit pe piata din Italia, italienii fiind mari consumatori de dulciuri. Rom este un adevarat simbol national, pe care multi romani il iau cu ei atunci cand viziteaza alte tari, pentru a-l prezenta ca fiind un produs autentic romanesc.In ceea ce priveste cifra de afaceri se inregistreaza urmatoarele valori in ultimii 4 ani: 
Ca numar de angajati, Kandia a inregistrat de-a lungul timpului urmatoarele valori: 
Sediul central: Sos. Viilor nr. 20, sect. 5, Bucuresti
Domeniul de activitate: Bunuri de larg consum. 
Structura actionariat:
ActionariProcent
Kex Confectionery S.A.99,9992%
Oryxa Capital GP Limited0,0008%
In ceea ce priveste gradul de internationalizare, compania este prezenta in destul de multe tari din Europa si nu numai, prin anumite produse: Irlanda, U.K., Spania, Germania, Polonia, Moldova, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Belgia, Austria, Croatia, Seria, Bosnia-Hertegovina, Cehia, Kazacstan, Egipt.
2. Scurta caracterizare a mediului economic:
Italia are o economie industriala diversificata, impartita in regiunea de nord puternic industrializata dominata de companiile private si regiunea de sud, mai putin dezvoltata, dependenta de agricultura si cu o rata a somajului in crestere. Economia italiana este in mare parte determinata de fabricarea de bunuri de consum de inalta calitate produse de intreprinderile


Fisiere in arhiva (1):

  • Ciocolata Rom.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Italia
http://kandia-dulce.ro/#despre-kandia-dulce
http://www.romautentic.ro/
http://doingbusiness.ro/search/sumar/kandia 
http://www.wall-street.ro/tag/kandia-romania.html


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!