Ciocolata Milka

Extras din referat Cum descarc?

In 1901 "Legenda Mov" vede lumina zilei, cand numele marcii "Milka" este Inregistrat. Numele ,,Milka" reprezinta, de fapt alaturarea primelor silabe ale cuvintelor lapte (Milch) si cacao (Kakao) in limba germana.
Milka este un brand de prestigiu al Kraft Foods International, situandu-se in segmentul premium al pietei ciocalatei din Romania si reprezentand cel mai vandut produs. Segmentul premium din Romania este impartit de Milka, Poiana Senzatii (Kraft), Heidi (Heidi) si Anidor (Supreme).
Milka, "cea mai fina tentatie din Alpi", este cea mai puternica marca de ciocolata din Europa, usor de recunoscut prin ambalajul mov si simbolul vacutei. Desi este o marca premium, Milka a devenit, dintr-un cadou pentru ocazii speciale, o ciocolata de zi cu zi pentru peste 25% dintre consumatorii de ciocolata romani. Conform studiilor GfK, aproximativ 78% dintre romani cunosc aceasta marca, iar 68% dintre consumatorii de ciocolata considera ca Milka are cea mai buna calitate. 
De la lansarea oficiala din 2002, tabletele Milka vandute in Romania ar putea echivala distanta dintre Bucuresti si Zurich, centrul economic al tarii in care s-a nascut ,,legenda mov". In Romania, consumul mediu anual de ciocolata Milka a fost de aproximativ 5 milioane de tablete. 
Cu o crestere semnificativa in ultimii ani, piata romaneasca a ciocolatei este impartita intre patru mari jucatori, care domina toate segmentele de pret. In ciuda unor strategii distincte, acestia nu reusesc sa ofere suficienta diversitate unui public nu foarte cunoscator, dar care isi redescopera treptat apetitul. Piata romaneasca de ciocolata a crescut semnificativ din 2003 incoace si are o valoare estimata la 120-150 milioane de euro.
Concurentii directi: Milka concureaza direct cu Poiana Senzatii (Kraft), Heidi sau Anidor (Supreme Chocolat), pe un segment tot mai competitiv datorita importurilor fara taxe din Uniunea Europeana.


Fisiere in arhiva (1):

  • Ciocolata Milka.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!