Ceramica

Extras din referat Cum descarc?

. Introducere in studiul produselor nealimentare
Produsele  nealimentare  acopera  nevoile de protectie biologica ale consumatorului( imbracaminte, incaltaminte),satisfac nevoi sociale, culturale, sportive, de igiena si confort ambiental, usureaza munca in gospodarie si au rol de protectie in general.
Produsele nealimentare nu isi pierd valoarea de intrebuintare imediat dupa consum, presupunand o utilizare pe perioada indelungata. Datorita acestui motiv au prevazute conditii speciale de garantie si post garantie fiind necesara asigurarea de accesorii si piese de schimb.
Consumatorii apreciaza foarte mult dimensiunea estetica a produselor, indreptandu- si atentia spre produse noi, forme noi, culori si nuante moderne.
Oferta de marfuri nealimentare este practice nelimitata si provin de la un numar extreme de mare de producatori si distribuitori.
In clasa marfurilor nealimentare intra: lemnul, sticla, ceramica, fibre, tesaturi textile etc.
2. Ceramica- produs industrial
Ceramica constituie o grupa importanta de marfuri care cuprinde o gama larga de produse: articole de menaj, articole decorative, obiecte ceramice sanitare, materiale de constructii de finisaj (placi ceramice), materiale de constructii (caramizi, tigle, tevi ), ceramica tehnica si altele.
Marfurile de portelan si faianta romanesti se exporta in multe tari, iar marcile de portelan romanesc sunt cunoscute si in afara granitelor.
Alaturi de marfurile industriei ceramice sunt apreciate si exportate marfurile ceramice artizanale realizate pe plan local,cu valoare artistica deosebita.
Produsele ceramice se obtin din materiale cera


Fisiere in arhiva (1):

  • Ceramica.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Bibliografie

1. Introducere in studiul produselor nealimentare
2. Ceramica- produs industrial
3. Principalele tipuri de produse ceramice decorative si de menaj
4. Principalele marfuri ceramice pentru constructii
5. Calitatea marfurilor ceramice
6. Conditii de marcare, ambalare, depozitare si transport


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!