Centraal Beheer - analiza tehnicilor promoționale

Extras din referat Cum descarc?

1. Despre Companie
Centraal Beheer este o companie de asigurari situata in Apeldoorn, Olanda. Face parte din Achmea, cea mai mare companie de acest gen din tara, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Benelux. Este cunoscut la nivel national ca societatea de asigurare de la Apeldoorn. Compania prevede, printre altele fonduri de pensii, asigurari de viata si generale si servicii financiare pentru persoane fizice, lucratori si intreprinderi. Sunt asigurate de asemenea serviciile administrative si de asistenta in caz de daune si gestionare a riscului.
2. Scurt istoric
Istoria companiei a inceput in anul 1909, ca o firma minora de asigurari reciproce situata nu in Apeldoorn ci in Amsterdam. Abia in anii 70' asiguratorul s-a mutat in locatia sa actuala, pe care toata lumea o stie in urma campaniei ,,Hai sa apelam la Apeldoorn". La inceputul anilor 90' Centraal Beheer Achmea, parte din grupul AVCB, incheia un parteneriat cu Achmea Avero, grup de asigurari localizat in Staalbankiers. In anul 1995, AVCB lucrand impreuna cu un alt asigurator de sanatate, Achmea Silver Cross a format o marca umbrela, astfel acoperind produse variate si game de produse diferite. Imaginea pe piata a grupului a capatat o imagine favorabila iar notorietatea acestuia a crescut considerabil.
3. Pozitie pe piata, obiectiv principal
Reprezinta unii dintre cei mai mari asiguratori olandezi, relatia cu clientii fiind caracterizata prin contact direct si personal. Produsele si serviciile sunt livrate direct clientului, fara intermediari. Obiectivul principal este de a oferi clientilor sai ,,Securitate, confort si claritate".


Fisiere in arhiva (1):

  • Centraal Beheer - Analiza Tehnicilor Promotionale.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!