Centraal Beheer - analiza tehnicilor promoționale

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 3 în total
Cuvinte : 768
Mărime: 8.85KB (arhivat)
Publicat de: Adonis Tănase
Puncte necesare: 5
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Moise Daniel
ASE, tehnici promotionale

Extras din referat

1. Despre Companie

Centraal Beheer este o companie de asigurari situata in Apeldoorn, Olanda. Face parte din Achmea, cea mai mare companie de acest gen din tara, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Benelux. Este cunoscut la nivel national ca societatea de asigurare de la Apeldoorn. Compania prevede, printre altele fonduri de pensii, asigurari de viata si generale si servicii financiare pentru persoane fizice, lucratori si intreprinderi. Sunt asigurate de asemenea serviciile administrative si de asistenta in caz de daune si gestionare a riscului.

2. Scurt istoric

Istoria companiei a inceput in anul 1909, ca o firma minora de asigurari reciproce situata nu in Apeldoorn ci in Amsterdam. Abia in anii 70’ asiguratorul s-a mutat in locatia sa actuala, pe care toata lumea o stie in urma campaniei „Hai sa apelam la Apeldoorn”. La inceputul anilor 90’ Centraal Beheer Achmea, parte din grupul AVCB, incheia un parteneriat cu Achmea Avero, grup de asigurari localizat in Staalbankiers. In anul 1995, AVCB lucrand impreuna cu un alt asigurator de sanatate, Achmea Silver Cross a format o marca umbrela, astfel acoperind produse variate si game de produse diferite. Imaginea pe piata a grupului a capatat o imagine favorabila iar notorietatea acestuia a crescut considerabil.

3. Pozitie pe piata, obiectiv principal

Reprezinta unii dintre cei mai mari asiguratori olandezi, relatia cu clientii fiind caracterizata prin contact direct si personal. Produsele si serviciile sunt livrate direct clientului, fara intermediari. Obiectivul principal este de a oferi clientilor sai „Securitate, confort si claritate”.

Preview document

Centraal Beheer - analiza tehnicilor promoționale - Pagina 1
Centraal Beheer - analiza tehnicilor promoționale - Pagina 2
Centraal Beheer - analiza tehnicilor promoționale - Pagina 3

Conținut arhivă zip

  • Centraal Beheer - Analiza Tehnicilor Promotionale.doc

Ai nevoie de altceva?