Cartea Rosie a Vanzarilor

Extras din referat Cum descarc?

"Agentii de vanzari au nevoie de solutii, si anume cat mai repede! Asta a inteles de mult si Jeffrey Gitomer, cel cu a lui " Carte rosie a vanzarilor"; o autoritate mondiala in domeniu, omul la care "fac coada" nume dintre cele mai rasunatoare din lumea afacerilor. Scrisa in inconfundabilul "stil Gitomer" (n-aveti decat sa va convingeti citindu-I amandoua cartile, dar numai prin felul in care scrie, caci Jeffrey al nostrum chiar are har de povestitor, ci, si mai inainte de toate, pentru taria convingerilor si inspiratia solutiilor " in vanzari", cartea lui va va prinde, oferindu-va 99 de raspunsuri aducatoare de profit.
Strategia de care poate a-ti mai auzit pana acum, dar pe care pur si simplu n-ati avut sansa sa le puneti in practica, dar si o serie de tactici noi, care si-au dovedit cu prisosimta eficienta in vanzari, cele mai bune metode de a lasa un mesaj, a stabili o intalnire, a face o prezentare, a discuta cu clinetii cusurgii sau de a obtine referinte, aceasta ,5 parte este aceea ce va ofera cel de-al doilea "concentrate gitomerian" asupra vanzarilor. Cu cele doua carti rosii ale vanzarilor in buzunarul de la spate, cat sa nu se stie ce v-ati format la " scoala lui Gitomer", clientii va vor devein victim sigure!
"Daca reusesti sa faci o vanzare, poti castiga un comision. Daca reusesti sa-ti faci un prieten, poti castiga o avere."
Cartea rosie a vanzarilor contureaza un nou stil de vanzare, impune o noua viziune


Fisiere in arhiva (1):

  • Cartea Rosie a Vanzarilor.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!