Carnavalul de la Rio - Plan de Marketing

Extras din referat Cum descarc?

1. Aspecte teoretice
Carnavalul este o forma de distractie mai rar intalnita in secolul al XXI-lea, dar atunci cand este sarbatorit, fastul depaseste limita obisnuita. Iata zece lucruri despre istoria carnavalului si despre istoria celor mai cunoscute carnavaluri.
- Carnaval (in germana Karneval) este un obicei care se prezinta prin atmosfera festiva cu veselie si umor, participantii fiind frecvent mascati si imbracati cu costume festive.
- Festivitatile au la origine ritualuri din Egiptul Antic, inchinate zeului Osiris. Manifestari similare aveau loc in Grecia Antica si in Imperiul Roman. Carnavalurile se desfasoara chiar inaintea Postului Pastelui, fiind astfel o ultima rabufnire a energiilor inainte de perioada de reculegere.
- Termenul "carnaval" provine din dialectul milanez ("carne vale"), inseamna literal "adio carne" si dateaza de la inceputul erei crestine, cand Biserica Catolica a hotarat ca festivitatile carnavalului sa aiba loc doar inaintea postului.
2. Exemple de festivaluri si evenimente de succes din lume
Carnavalul de la Venetia
Carnavalul de la Venetia este cel mai mare si cel mai important festival venetian. Este un amestec foarte apreciat de traditie, distractie, istorie si buna-dispozitie intr-un oras unic cu adevarat, un festival care atrage an de an zeci de mii de turisti din toate colturile lumii.Carnavalul de la Venetia are o traditie foarte veche. Este festivalul care celebreaza trecerea de la iarna la primavara, o perioada in care totul pare realizabil si perfect posibil, inclusiv iluzia ca cei mai saraci oameni pot deveni cei mai puternici purtand pe fata masti. Festivalul din Venetia dateaza inca din anul 1296, cand Senatul Republicii Venetia a declarat Carnavalul un eveniment oficial. Dupa o intrerupere de peste doua secole traditia Carnavalului din Venetia a fost redescoperita de municipalitate


Fisiere in arhiva (1):

  • Carnavalul de la Rio - Plan de Marketing.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!