Caracteristica produsului Skoda Octavia Combi

Previzualizare referat:

Cuprins referat:

I.Descrierea produsului
II Caracteristica produsului Noua Octavia Combi
1.Componente corporale
1.1 Dimensiuni
1.2 Masa
1.3 Dotari cu privire la:
1.3.1.Design
1.3.2 Siguranta
1.3.3 Functionalitate&Confort
1.4.Dotari optionale
2.Componente acorporale
III.Sistemul de comunicari
IV.Imaginea produsului
V.Produse noi

Extras din referat:

1. 4. Dotari optionale 2. Componente acorporale III. Sistemul de comunicari IV. Imaginea produsului V. Produse noi I. Descrierea produsului Numele Skoda inseamna peste 100 de ani de istorie si traditie Skoda este o marca de automobile cu o dezvoltare dinamica, ce se prezinta pe piata europeana si mondiala prin automobilele sale sigure si confortabile, de cea mai inalta calitate si cu un excelent raport pret-performanta. Astfel, automobilele Skoda se exporta astazi in peste 70 de tari, iar anual se produc in total peste 435. 000 de autovehicule.

Prin cuprinderea in concernul VW in anul 1991 a avut loc un transfer de tehnologie (Know-How) concretizat prin investitii considerabile. Prin aceasta Skoda a putut sa obtina hotaritoare progrese tehnice si astazi leaga valorile traditionale si functionalitatea creativa cu un design de succes. Totodata se pune mare pret si pe independenta marcii. Inalta competenta tehnica, munca de creatie si productia orientata spre cererile pietii, dar si o tehnologie de fabricatie matura se reflecta in calitatea excelenta a automobilelor Skoda. Bazindu-ne pe acestea, Skoda incearca si pe mai departe sa - si indeplineasca obiectivele in mod creativ si sa ramina in avangarda, indeplinind in mod activ cele mai exigente dorintele ale clientilor. Deschiderea catre comunicare si seriozitatea si sinceritatea se afla in centrul activitatilor noastre in scopul satisfacerii permanente si fara cusur a clientilor nostri.

Noua Skoda Octavia Combi se distinge printr-un interior spatios si flexibil, finisari de cea mai buna calitate, excelente caracteristici de functionare si materiale de cea mai buna calitate care vor spori si mai mult senzatia de confort interior. Masina are un raport pret/calitate extrem de avantajos accentuat de gradul de confort, spatiul generos si gama de echipari.

Modelul a fost modificat si imbunatatit practic sub toate aspectele. Noua Skoda Octavia Combi beneficiaza de toate punctele forte ale noii Octavia, aducand totodata un nou aspect masinilor Combi.

II Caracteristica produsului Noua Octavia Combi 1. Componente corporale Noua Skoda Octavia Combi demonstreaza ca designul atractiv si sportivitatea pot fi atributele unui model combi.

In acelasi timp noul model isi pastreaza eleganta si rafinamentul. Spatiul, ergonomia si fiabilitatea, elemente definitorii Skoda, sunt specifice si noii Octavia Combi.

Cele mai noi tehnologii (FSI, TDI, DSG) se regasesc si in cazul noii Octavia Combi, garantind un grad ridicat de performanta.

In cazul alimentarii cu carburant de cifra octanica inferioara (a se vedea in paranteza) se poate ajunge la scaderea performantelor. Datele de consum se refera la norma 99/100 CE. Consumul este dependent de dotare si modul de rulare.

Toate datele se refera la versiunea de baza. Datele tehnice se refera la autovehiculele in executia fara dotari pentru suprafete carosabile accidentate.

Top of Form Bottom of Form In cazul alimentarii cu carburant de ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Caracteristica Produsului Skoda Octavia Combi
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
10 pagini
Imagini extrase:
10 imagini
Nr cuvinte:
2 761 cuvinte
Nr caractere:
15 872 caractere
Marime:
44.99KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
produs, marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!