Calculatoare portabile pentru nevăzători

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 1794
Mărime: 710.75KB (arhivat)
Publicat de: Margareta Enache
Puncte necesare: 5

Extras din referat

Exemplu de casti pentru calculator portabil inventat de către prof. univ. m.asahiko tsukamoto la Universitatea Kobe

Incă de la începuturile epocii computerului, oamenii au visat la calculatoare portabile integrate direct cu trupurile noastre. In aceste scenarii, calculatorul nu ar mai sta pe birourile noastre, dar trebuie încorporat în hainele noastre sau purtat pe corp ca o pereche de ochelari. Aceste calculatoare uşor de purtat, ne-ar ajuta cu sarcinile zilnice, cu puterea lor tehnologice, ca în cazul în care acestea au fost un al saselea simt. susţinătorii acestei idei chiar au mers atât de departe încât să sugereze încorporarea calculatoare direct în oameni, fusing om şi maşină pentru a crea cyborgi. while these dreams may sound far fetched, they are slowly turning into a reality thanks in part to research, technological advances and the public’s fascination with computer-augmented humans.

What defines a wearable computer is a specific topic of discussion. you may ask, ‘I have a brand new smartphone I carry with me everyday, isn’t that a wearable computer?’.

The answer is yes and no. While your smartphone and other mobile devices are technically mobile computers, they do not fit theformal definition of a true wearable computer.

Computer portabil care ajuta orbii

Acesta este un sistem informatic nou! Este de mare ajutor pentru nevăzători. Sistemul acesta de computer portabil emite semnalele audio, ajutându-I pe cei cu deficienţe vizuale sa ştie ce se întâmplă în jurul lor.

Pentru a face acest lucru,Sistemul de navigaţie portabil audio sau SWAN utilizează tehnologia sistem global de poziţionare cu camere video şi software-ul de procesare a imaginii. IT ajută o persoană oarbe sa localizeze locul unei alte persoane sau lucruri, şi, de asemenea "vezi" - dacă îl numesc aşa - detalii cum ar fi case, usi si colturi.

Dr.Steve Mann crede că un calculator portabil "facilitează o nouă formă de interacţiune om-calculator", care nu este posibila chiar şi cu dispozitive de astăzi cele mai sofisticate. El identifică mereu capacitatea şi accesibilitatea continuă ca două caracteristici-cheie ale calculatoarelor portabile. Aceasta înseamnă ca computerul este întotdeauna interconectat cu utilizatorul si interacţionează contiunuu. In opinia dr.Mann, un computer portabil ar trebui să fie o continuare a utilizatorului, care lucrează ca o parte naturala a corpului, nu ca un aparat extern. In aceşti termeni putem vedea diferenta dintre un smartphone mobil şi un computer portabil.

a). dr. Steve Mann într-unul dintre computerele sale portabil

b). un computer portabil pentru jurnalisti

While a smartphone may not be a true wearable computer, it is one example of an incremental step toward one.

In ciuda evolutiei si dezvoltarii rapide a tehnologiei, un adevarat computer portabil exista doar in stadiul de prototip. Most examples are highly technical, not something you would see at your local electronics shop. however, small elements of a wearable computer are becoming more ubiquitous. The smartphone is a key indicator of this. new phones now commonly feature wifi, gps and cameras, things that would have been unconceivable not long ago. so while examples of wearable computers exist in labs around the world, their evidence in the marketplace is only visible in pieces. despite this, the rate of evolution in wearable computer research gives us a good indication that true wearable computers are not so far away.

Preview document

Calculatoare portabile pentru nevăzători - Pagina 1
Calculatoare portabile pentru nevăzători - Pagina 2
Calculatoare portabile pentru nevăzători - Pagina 3
Calculatoare portabile pentru nevăzători - Pagina 4
Calculatoare portabile pentru nevăzători - Pagina 5
Calculatoare portabile pentru nevăzători - Pagina 6
Calculatoare portabile pentru nevăzători - Pagina 7
Calculatoare portabile pentru nevăzători - Pagina 8
Calculatoare portabile pentru nevăzători - Pagina 9
Calculatoare portabile pentru nevăzători - Pagina 10
Calculatoare portabile pentru nevăzători - Pagina 11
Calculatoare portabile pentru nevăzători - Pagina 12
Calculatoare portabile pentru nevăzători - Pagina 13
Calculatoare portabile pentru nevăzători - Pagina 14
Calculatoare portabile pentru nevăzători - Pagina 15

Conținut arhivă zip

  • Calculatoare Portabile pentru Nevazatori.docx

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?