Brutaria CuMaia - Coliva

Cuprins referat Cum descarc?

1. Partea I. Produsul-Lansarea-Organizatia 4
1.1 Organizatia 4
1.2 Piata tinta 4
1.3 Produsul nou 5
1.4 Posibilitatea de export 5
1.5 Nevoia exportului 6
1.6 Piata locala 6
1.7 Strategia de patrundere pe piata din Germania 7
2. Stabilirea obiectivelor de marketing 7
2.1 Obiective cantitative 7
2.2 Ipoteze/Presupuneri 8
2.3 Obiectivele calitative 8
3. Mixul de Marketing 9
3.1 Politica de produs 9
3.2 Politica de pret 10
3.3 Politica de distributie 11
3.4 Politica de promovare 11
4. Bugetul/in euro 12
4.1 Salarii 13
4.2 Costuri de productie 13
4.3 Transportul 13
4.4 Contract intermediari 13
4.5 Costurile vamale 13
4.6 Asigurare si Costuri de urgenta. 14
4.6 Promovare 14
4.7 Tabel 14


Extras din referat Cum descarc?

1. Partea I. Produsul-Lansarea-Organizatia
1.1 Organizatia 
BrutariaCuMaia a luat nastere ca urmare a dorintei de a readuce in viata romanilor o parte din traditia noastra. Din dorinta de a readuce gustul painii traditionale, din dorinta de a oferi o paine adevarata, o paine simpla si sanatoasa, fara amelioratori chimici.
In termeni tehnici sunt in perioada de fermentatie pentru ca brutaria a pornit cuptoarele si a deschis usile in luna decembrie 2013. Inca din prima zi a primit incurajari si laude pentru reteta si calitatea produselor de la persoane care au gustat, au cumparat si au devenit clientii lor fideli. Din pasiune si pentru o paine curata, sanatoasa, traditionala, adevarata a luat nastere "Brutaria cu maia" care ofera produse de panificatie si patiserie, cu un proces tehnologic de lunga durata, cuptor pe vatra, ingrediente 100% naturale, produse traditionale, proaspete, savuroase, sanataoase fara E'uri, calitate garantata, care au caracteristicile de gust, consitenta, elasticitate si aroma ale unei paini traditionale adevarate.
Aceasta produce la comanda produse de brutarie/patiserie: turta, pasca, mucenici, coliva sau orice alta forma de paine sau painici. 
1.2 Piata tinta
Legat de potentialii parteneri cu care s-ar putea stabili relatii comerciale internationale, principalele tinte le-au constituit tarile unde veniturile populatiei sunt foarte ridicate si exista o cerere tot mai mare pentru deserturi si produse mai putin obisnuite.
BrutariaCuMaia are in plan in urmatoarea perioada sa inoveze unul dintre produsele pe care romanii il consuma la evenimente mai putin fericite, coliva. Coliva este un produs care a aparut prin ani 360 in Constantinopol si care in acest moment se gaseste doar in Romania de aceea BrutariaCuMaia vrea sa modifice putin acest produs si sa treaca la alt nivel.
Cu o idee si o reteta noua BrutariaCuMaia si-a propus ca si tinta pentru produsul una dintre tarile cu un apetit deosebit la deserturi diversificate. De aceea, acesta isi propune sa exporte produsul in Germania unde piata este in continua expansiune si unde cosumatorii sunt receptivi la produsele noi si neobisnuite. 
1.3 Produsul nou 
Arpacasul este un produs alimentar obtinut prin decorticarea boabelor de grau, orz sau mei. Pentru ca asta se cere, in magazine predomina arpacasul de grau, cel care aduce organismului necesarul de fibre, magneziu si fosfor pentru o digestie sanatoasa.
Arpacasul din grau este un aliment bogat in fibre cu proprietati nutritive valoroase. Arpacasul din grau poate fi o alegere sanatoasa daca va doriti o alimentatie echilibrata pentru ca aduce multe beneficii organismului nostru. Poate fi servit drept garnitura, coliva, gatit alaturi de alte feluri de mancare sau transformat in cereale pentru micul dejun. Ceaiul de arpacas este un bun remediu impotriva acneei, pistruilor, negilor, eruptiilor si afectiunilor cutanate. Arpacasul fiert are o consistenta densa si seamana la gust cu nucile. 
Reteta reinventata pentru coliva a fost gandita tocmai pentru a satisface nevoile consumatoriilor intr-un numar cat mai ridicat. Astfel vom produce acest desert potrivit pentru oricine isi doreste ceva dulce si sanatos, chiar daca este la dieta sau nu. Zaharul din reteta originala va fi inlocuit cu un indulcitor 100% bio din sfecla de zahar . Un alt pas important este introducerea unui plus de gust prin adaugarea unui mix de fistic, kaju, migdale, nuci si miere tocmai pentru a face un desert satios si bogat in fibre. Prin aceasta reteta inovatoare BrutariaCuMaia poate atinge un numar cat mai mare de potentiali consumatori indiferent de stilul alimentar.
1.4 Posibilitatea de export
Unul dintre avantajele exponentiale pe care le are Romania este ca acesta realizeaza exporturi de produse alimentare peste tot in Europa. Astfel produsul ar putea intra cu usurinta pe piata din Germania, in cofetarii, in lanturile de magazine, in meniurile restaurantelor, la festivalurile stradale pentru a putea fi accesibil tuturor.
In functie de cum acest produs va prinde pe acesta piata cei de la conducere nu exclud posibilitatea ca pe viitor sa-si deschida un laborator in acesta tara si o eventuala comercializare a unei game mai largi de produse din portofoliul lor.


Fisiere in arhiva (1):

  • Brutaria CuMaia - Coliva.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!