Brand Milka

Extras din referat Cum descarc?

- In 1970 a luat nastere Interfood Group fondat de Suchard impreuna cu Tobler, pentru ca in 1982 aceasta sa se asocieze cu producatorul de cafea Jacobs, luand fiinta astfel Jacobs Suchard AG. Imediat, compania s-a consolidat prin asocierea cu Kraft Foods, Kraft Jacobs Suchard astfel infiintat fiind cumparat de Philip Morris in 1990 si devenind astfel o companie fiica a acesteia 
- Kraft Foods este cel mai mare brand din industria alimentara din America de Nord si al doilea din lume, care isi vinde produsele in mai mult de 155 de tari in fiecare zi.
- Sloganul Kraft este: "Sa ajutam oamenii din lumea intreaga sa manance si sa traiasca mai bine!"
- Firma Kraft Foods este una dintre cele mai puternice companii din industria alimentara, mandrindu-se cu mai bine de 50 de marci care aduc venituri anuale de peste 100 de milioane de dolari si marci care aduc anual venituri de 7 miliarde de dolari, cum ar fi: branzeturile Kraft,,cafeaua Jacobs si Maxwell House, ciocolata Milka; produsele din carne Oscar Mayers, crema de branza Philadelphia si cerealele Post 
MARCA MILKA
- Milka un brand de prestigiu al Kraft Foods International, situandu-se in segmentul premium al pietei ciocalatei din Romania 
- Cel mai vandut produs pe segmentul premium al tabletelor este ciocolata Milka. Milka este brandul cu cea mai rapida crestere de pe piata, triplandu-si cota in ultimii 3 ani, conform datelor Kraft.
- Logo-ul Milka este aceleasi cu numele comercial


Fisiere in arhiva (1):

  • Brand Milka.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!