Bere

Extras din referat Cum descarc?

Descrierea produsului: 
- Berea este o combinatie de ingrediente 100% naturale: apa, malt, hamei si drojdie si se gaseste sub mai multe variante. 
- Berea poate fi obtinuta prin 2 metode: prin fermentare rapida (ale) si prin fermentatie mai lenta (leger) capatand gustul final dupa o minima "imbatranire" la rece.
- Unicitatea gustului fiecarei beri provine din combinatia de soiuri de hamei folosita (exista sute de soiuri, de unde si incredibila diversitate a berilor, de la cele 3000 de tipuri belgiene la cel peste 5000 doar din statele centrale ale SUA)
Sortimente de bere existente pe piata romaneasca: 
- Bere bruna, tipuri: obisnuita, superioara si porter (se consuma mai ales in anotimpurile reci datorita continutului mai ridicat de alcool). 
- Bere blonda, tipuri: slab alcoolica, usoara, obisnuita, superioara si pils. (se consuma in special vara datorita cantitatii mai mici de alcool continuta inlocuind totodata microelementele pierdute prin transpiratie). 
- Speciala, tipuri: 
- Fara alcool pentru soferi (maxim 0.3% alcool). 
- Hipocalorica, pentru diabetici (maxim 1% glucide). 
- Bere cu continut redus de alcool (1.5%).
- Dietetica 
Descrierea pietei:
Principalii producatori de bere din Romania:
Pe piata romaneasca exista 4 producatori importanti ce detin aproximativ 70% din vanzarile totale si sunt reuniti sub numele de Asociatia Berarii Romaniei (BR):
- Brau Union Romania SA
- Interbrew Romanian SA
- United Romanian Breweries Bereprod SRL 
- Ursus Breweries SA 
Pe langa acestia mai sunt si cativa producatori de talie mai mica:
- Martens Galati
- Trei Stejari Sibiu
- European Drinks
- Bere Mures 
Piata berii din Romania este foarte segementata, existand 3 segmente majore de piata: berea premium si super-premium, berea mainstream (bere de segment mediu) si berea populara (marci nationale si locale).
Urmatoarele tabele structreaza marcile de bere existente pe piata romaneasca in cele 3 segmente mai sus mentionate:


Fisiere in arhiva (1):

  • Bere.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!