Barcelona Cup

Extras din referat Cum descarc?

Barcelona...
Este I imagine clara a ceea ce inseamna a trai intr-un oras mediteranean, un oras deschis, primitor, cald, uristice.dynamic si cu diverse obiective . 
In 2000 de ani de istorie, Barcelona a fost convertita intr-o referinta europeana si mondiala, datorita fortei si carismei oamenilor ce locuiesc orasul.
Prezentare "Barcelona Cup" 
Barcelona Cup este turneul de amator (recreativ), ce ofera atat fetelor cat si baietilor de a combina fotbalul cu tirismul si distractia, permitand totodata liderilor, insotitorilor si participantilor cunoasterea obiectivelor turistice ale Barcelonei. 
Acest turneu are loc in fiecare an, in cea de-a doua saptamana a lunii Iulie, iar principala caracteristica este garantarea calitatii serviciilor.
Toate locuintele (inchiriate pentru cazare), sunt situate in zonele rezidentiale ale Barcelonei, iar amenajarea complexurilor sportive este ideala. Un alt punct forte este gustul si caliatea mancarii, apreciate de participanti. 
Barcelona Cup este unicul turneu de fotbal recreativ care organizeaza partidele sale in complexele sportive care apartin a doua cluburi din prima divizie: Fotbal Club Barcelona si Real Club Deportivo Espanol. Pe de alta parte, organizatorii pot conta si pe sprijinul unor stadioane ce apartin altor cluburi importante din oras.
Prima editie a avut loc in 1997, iar in tot acest timp Baecelona Cup a devenit turneul cel mai internationalizat celebrat in Spania si unul dintre cele mai prestigioase in Europa.
Anula acesta, in vara, va avea loc a 12-a editie a Barcelona Cup
Publicul tinta
Tuneul se adreseaza atat baietilor nascuti dupa 1990, cat si fetelor nascute dupa 1988. In acelasi timp sunt avuti in vedere si insotitorii participantilor precum si liderii de echipa.
In cadrul turneului se pot inscribe urmatoarele categorii: 
o Baieti : fotbal 11 (ctegoria A - nascuti dupa 1990, categoria B - nascuti dupa 1992, caregoria C - nascuti dupa 1998) si fotbal 7 (categoria D - nascuti dupa 1995, categoria E nascuti dupa 1997)
o Fete : fotbal 11 (ctegoria F - nascute dupa 1988) si fotbal 7 (categoria G - nascute dupa 1993). 
Progamul turneului
Tuneul de anul acesta incepe pe 1 Iulie intinzandu-se pe 7 zile, dupa urmatorul program: 
o 7 iulie ( incepand cu ora 15:00 toate echipele impreuna cu insotitorii si liderii trebuie sa mearga la Centrul de receptie situate in Colegiul Raindo Pangafort (Avenida Diaonal 634, iar organizatorii le vor da detaliile necesare).


Fisiere in arhiva (1):

  • Barcelona Cup.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!