Aparat de hidromasaj

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Am realizat un studiu prin care am observat ca piata aparatelor de hidromasaj,avand in vedere ca va fi un produs nou introdus pe piata Romaniei, va trebui sa analizam si sa elaboram un plan de marketing. Acest tip de produs este dotat cu lumina infrarosie ce stimuleaza circulatia sangvina, acest aparat de hidromasaj pentru picioare foloseste proprietatile benefice ale apei combinandu-le cu cele ale masajului, avand un efect relaxant si benefic sanatatii. Pentru a face ca aceasta experienta sa fie si mai placuta, aparatul de hidromasaj este prevazut cu un pulverizator de uleiuri pentru aromoterapie si cu rotite cu noduri pentru un masaj intens.

Principalii consumatori reprezenta persoanele care ar utilize acest produs in permanenta,persoanele care ar cunoaste beneficiile acestuia Vom putea intalni si consumatori oscilanti dar si cei economici care vor fi atrasi de preturile mici.

Deasemenea vom intalni si nonconsumatorii care se impart la randul lor in: relativi si absoluti.

Nonconsumatorii relativi sunt cei care nu folosesc inca produsul, chiar daca acesta exista pe piata, insa ii putem convinge de avantajele acestuia prin diferite reclame,prin diferitele promotii,si prin intiparirea in mintea lor a ceea ce inseamna apart de hidromasaj.

Nonconsumatorii absoluti sunt acele persoane care nu achizitioneaza produsul si nu pot fi atrase in acest scop, in acest caz fiind alcatuiti din:

- persoanele care nu ar gasi nici un beneficiu la folosirea acestui aparat

- persoanele care au venituri extrem de mici.

- persoanele care sunt loiali altori tipuri de aparate asemanatoare produsului nostru

Segmentarea pietei pe avantaje:

Produsul se va adresa anumitor segmente de consumatori in speciali a celor oscilanti acestea pot fii atarsi mai usor prin << manipulare >>,a celor economici care vor fi atrasi de pret.si nu in ultimul rand celor loiali fimei care sunt reprezentati de cei care cumpara numai brandul de referinta.

Se vor face anumite cercetari pe un numar redus de persoane,pentru a cunoaste

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Aparat de Hidromasaj.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
814 cuvinte
Nr caractere:
4 678 caractere
Marime:
29.99KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
produs, vanzari
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!