Analiza SWOT - Brutăria Bizo

Extras din referat Cum descarc?

-Despre noi
Experienta de peste 19 de ani de activitate .
Actionar unic Bizo Aurel - tehnolog in alimentatie publica cu experienta din anul 1980.
-Rezultate obtinute in Topul Judetean al Firmelor :
Diploma de Onoare de la Banca Transilvania 
Locul III, Camera de Comert si Industrie Maramures
-Capital Social : 48.300.000 Lei 
Nr. Angajati : 28 
Personalul este calificat in totalitate cu experienta de pana la 20 de ani.
Fondata in 1964, Bizo este una din cele mai cautate patiserii existente in Maramures, fiind cunoscuta pentru diversitatea sortimentala si calitatea produselor.
Magazinul are un spatiu special amenajat pentru consumul produselor, un spatiu care multumeste exigentele de consum ale clientului practicand un comert civilizat, intr-un ambient placut, dotat cu wirrelles.
Gama larga de produse multumeste clienti de diferite varste, mai ales pretentiile crescute ale publicului target(18-25 ani), ce doreste sa fie in pas cu tendintele internationale si la nivelul entertaiment-ului la preturi accesibile fiecarei categorii sociale.Zilnic, magazinul este aglomerat la orele de varf iar spre sfarsitul zile exista posibilitatea sa nu gasim produsele pe care le dorim, mai putin in perioadele de post religios cand vanzarile au o usoara scadere desi magazinul pune la dispozitia clientilor si produse de post. 
Bizo preia comenzi pentru torturi si prajituri pentru diferite ocazii(nunta, botez, mese festive,aniversari, onomastici) care sunt realizate in timp scurt si cu mare atentie.
In decembrie 2010 au fost inlocuite majoritate aparatelor de productie, iar pe parcursul anului 2010 s-au finalizat lucrarile pentru locurile de parcare special amenajate pentru clientii magazinului Bizo, desi acestea sunt insuficiente.
Personalul angajat prezinta pregatirea necesara pentru a oferii cele mai bune produse si servicii clientilor.Echipamentul acestora este specific, unic, ingrijit, impecabil.Desi la sfarsitul lunii noiembrie a anului 2010 au fost unele conflicte intre bucatarul sef si un ajutor de bucatar din motive personale, acestea s-au rezolvat.
Magazinul este situat in Centrul Nou al orasului Baia Mare, vis-a-vis de McDonald's si la 100 m de o covrigarie recent deschisa ,,GIGI", acesta fiind deschis numai de luni pana sambata.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Swot - Brutaria Bizo.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!