Analiza Swot

Extras din referat Cum descarc?

.1. S.C. M CONT S.R.L. este o firma care are ca obiect de activitate -  Activitati de contabilitate, revizie contabila si consultanta in domeniul fiscal.
Societatea a luat fiinta in toamna anului 2003.
Alaturi de sotul meu - expert contabil - am hotarat sa punem bazele unei afaceri proprii pentru ca, folosindu-ne intr-un mod inteligent  resursele materiale si intelectuale, sa reusim sa ajungem la succesul financiar dorit mai repede pe cont propriu decat ca angajati ai unei firme. La acea data sotul meu isi desfasura activitatea ca persoana fizica autorizata, iar eu eram asistent medical pediatru, angajata intr-unul din spitalele brasovene. Ideea de societate comerciala a venit din dorinta de a salva o buna parte din impozitele datorate catre stat: pe atunci impozit pe profit 25%, in timp ce impozitul pe venit al unei microintreprinderi era de 3%. Pentru inceput eu am urmat cursuri de contabilitate, urmand ca in anul 2006 sa ma inscriu la Facultatea de Finante Banci si Contabilitate. Aveam deja o piata formata care pe parcursul celor 4 ani de activitate a cunoscut o crestere considerabila.
S.C. M CONT S.R.L. are 2 asociati, care sunt si angajati cu norma intreaga, sediul este in Brasov, in incinta apartamentului in care locuim si unde una din camere a devenit birou. Activitatea se desfasoara in mare parte la sediul firmei dar si la sediile societatilor pentru care prestam servicii in functie de solicitarile clientilor.
Serviciile oferite de societatea noastra sunt:
- organizarea evidentei contabile (sintetice si analitice);
- intocmirea planului anual de amortizare a mijloacelor fixe;
- contabilizarea tuturor operatiunilor patrimoniale:
- contabilizarea operatiunilor de casa si de banca:
- contabilizarea intrarilor de materiale;
-contabilizarea salariilor ;


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Swot.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!