Analiza Spotului Publicitar Kiss TV

Cuprins referat Cum descarc?

1. Capitolul I : Emitatorul
2. Capitolul II : Codificarea
3. Capitolul III : Mesajul
4. Capitolul IV : Canalul de comunicare
5. Capitolul V : Decodificarea
6. Capitolul VI : Receptorul
7. Capitolul VII : Elementul perturbator


Extras din referat Cum descarc?

Capitolul I : Emitatorul
Emitatorul acestui spot publicitar este canalul de televiziune Kiss TV.Compania care detine drepturile asupra postului a decis infiintarea acestuia in anul 2007 ca urmare a succesului avut de postul de radio Kiss FM pe plan national.Kiss TV este un post de televiziune dedicat in intregime divertismentului avand ca obiect de activitate videoclipurile muzicale.Sigla postului este reprezentata de inscrisul ,,Kiss TV" ,avand litere albe cu un contur negru,textul aflandu-se in interiorul unei guri,fapt ce subliniaza destinatia postului si anume divertismentul.Sigla postului de televiziune este identica cu cea a postului de radio ceea ce denota interesul proprietarilor de a promova postul de televiziune prin intermediul radioului si invers.Postul Kiss TV este lider de audienta in cadrul programelor muzicale din Romania.
Capitolul II : Codificarea
Codificarea acestui spot publicitar este facuta de o maniera simplista,usor de inteles si retinut.In acest spot publicitar este prezenta codificarea verbala,prin intermediul unor vedete din lumea muzicii.Spotul publicitar promoveaza o aplicatie avand ca suport site-ul facebook.com. Aplicatia foloseste efecte de post-procesare video in timp real, preluand fotografia si informatiile principale din profilul utilizatorului: nume, prenume, data nasterii, studii, locul de munca si interese, potrivit informatiilor oferite de reprezentantii Kiss TV.
Audienta este atrasa prin posibilitatea castigarii unei excursii in jurul lumii pentru doua persoane.
Scopul final al acestui spot publicitar este promovarea postului Kiss TV.
Vedetele joaca rol de agenti sub acoperire in reclama.Utilizatorii primesc puncte pentru vizionarea reclamei pe facebook, dar si pentru alte actiuni: dand share aplicatiei, invitandu-si prietenii sa intre in aplicatie, rezolvand un test muzical.
Capitolul III : Mesajul 
Mesajul spotului este unul concis ,spotul avand o durata de patruzeci si cinci de secunde.Receptorul este invitat sa deschida aplicatia pe facebook de catre actorii acestui spot si anume vedetele cunoscute publicului din Romania: Smiley, CRBL, Alex Velea, Connect-R, Puya, Andreea Banica, Grasu XXL, Calin Goia, Corina, Andra, Anda Adam, Inna si Antonia.Clipul publicitar este filmat intr-o camera intunecata avand un ecran imens in mijloc,decor specific agentiilor de informatii.Sunt surprinse dialoguri intre Connect-R si Alex Velea.Restul personajelor au o aparitie scurta fara a avea vreo replica.Aparitia acestor figuri publice da credibilitate mesajului si evidentiaza puterea de atractie a canalului de televiziune Kiss TV.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Spotului Publicitar Kiss TV.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!