Analiza mediului extern de marketing la S.C. Tiger's Com SRL

Extras din referat Cum descarc?

PREZENTAREA INTREPRINDERII
Societatea comerciala TIGER'S COM SRL Braila a luat fiinta in anul 1992. Intreprinderea s-a constituit in conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 privind societatiile comerciale.
Numarul de inmatriculare al intreprinderii la Oficiul Registrului Comertului este J09/1282/1992, iar codul unic de inregistrare este 4993926 din 12.10.1992.
Societatea comerciala TIGER'S COM SRL Braila este persoana juridica romana , avand forma juridica de societate cu rspundere limitata. Aceasta isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia romana in vigoare si cu statutul propriu. Societatea comerciala are capital privat integral autohton.
Capitalul subscris si varsat este de 30.000 ron.n
Intreprinderea are un singur asociat. Asociatul unic este si administratorul societatii adica Crisan (Zavoianu) Rodica.
S.C. TIGER'S COM SRL are sediul in com. Mircea Voda , jud. Braila.
Contul bancar il are deschis la B.C.R. - Sucursala Braila.
Activitatea de baza a intreprinderii este <Comert cu produse alimentare in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun > cod CAEN 5211.
ACTIVITATEA INTREPRINDERII
Societatea comerciala TIGER'S COM SRL Braila are ca obiect de activitate comertulul cu amanuntul, activitate pe care o desfasoara in magazinul din comuna Mircea Voda jud.Braila.
Comertul cu amanuntul reprezinta o forma a circulatiei marfurilor a carei functie consta in a cumpara marfuri pentru a le revinde consumatorilor sau utilizatorilor finali, in cantitati mici si in stare de a fi intrebuintate.
Evolutia de ansamblu a economiei mondiale, scoate in evidenta ca, peste tot in lume, comertul, in general, si comertul cu amanuntul, in special, a devenit, in mod progresiv, un sector economic foarte dinamic, aparatul comercial cunoscand profunde mutatii pe toate planurile: metode de vanzare, forme de distributie, repartitie geografica a managementului intreprinderilor.
De asemenea, se constata ca respectiva activitate - comertul cu amanuntul - ca ultima veriga a lantului care duce pe producator spre consumatori, este foarte sensibil si vulnerabil la evolutia mediului ambiant, dovedind insa o mare capacitate de a se adapta la noile conditii ale pietei.
Societatea TIGER'S COM SRL are un numar de 5 salariati angajati cu contract de munca astfel:
1 contabil, 1 gestionar si 3 vanzatori.
Intreprinderea are un magazin modern unde isi desfasoara activitatea, un depozit de marfuri ,un birou si un spatiu destinat pentru vestiare si grup sanitar.
Programul de functionare este de 16 ore /zi ,de luni pana duminica.
Activitatea de comert a fost puternic influentata de o multitudine de fenomene, fiecare dintre acestea punandu-si amprenta pe anumite laturi ale acestuia. Asemenea fenomene sunt impartite in doua categorii:
- unele care tin de cumparator;
- altele generate de insasi activitatea comerciala.
In ceea ce priveste influentele care vin din partea cumparatorilor, ele sunt generate de mutatiile intervenite in structura pe varste a populatiei, in cresterea puterii de cumparare si in transformarile continue care intervin in modul de viata.
Modificarea structurii pe varste a populatiei genereaza, indeosebi, prin gusturile si inovatiile fiecarei categorii de consumatori, in mod continuu, noi exigente cu privire la evolutia comertului, in sensul modernizarii sale sub toate formele.
Sporirea puterii de cumparare favorizeaza evolutia comertului cu amanuntul, atat prin redimensionarea si restructurarea nevoilor de consum ale populatiei cat si prin disponibilizarea si facilitarea unor cai de satisfacere a nevoilor respective.
In ceea ce priveste transformarile intervenite in modul de viata, acestea au la randul lor multiple influente asupra evolutiei de perspectiva a comertului cu amanuntul. Trebuie avut in vedere:
- urbanizarea crescanda a mediului rural,
fenomen care genereaza o noua orientare a relatiei comerciale stabile .


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Mediului Extern de Marketing la SC Tiger's Com SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!