Analiza mediului de marketing de la firma Exforcarpat

Extras din referat Cum descarc?

Analiza mediului de marketing la firma X
1. analiza micromediului de marketing
2. analiza macromediului de marketing
1. Analiza micromediului de marketing - de analizat factorii care intra in contact direct cu firma si influenteza direct activitatea acesteia.
Elemente de analizat:
- mediul intern de marketing sau despre firma insasi 
Societatea Comerciala EXFORCARPAT - S.R.L. cu capital roman este persoana juridica romana, avand forma juridica de societate cu raspundere limitata si isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si cu prezentul act constitutiv.
Sediul Societatii Comerciale EXFORCARPAT - S.R.L. este in localitatea Galati - Romania, Str. Regimentul 11 Siret nr. 27, bl. E7, ap. 7.
Sediul societatii poate fi schimbat in alt loc din Galati sau Romania pe baza hotararii Adunarii Generale a asociatilor.
In baza hotararii Adunarii Generale a asociatilor, societatea poate deschide sucursale si filiale situate in alte localitati din Romania sau strainatate.
Societatea comerciala se infiinteaza pe o durata nelimitata, incepand de la data inamtricularii la Registrul Comertului.
- resursele de care dispune firma ( prezentarea firmei : obiect de activitate , capital social si actionari, scurta evolutie a firmei de la infiintare pana in prezent, personalul, descriere organizatorica a firmei)
Obiectul de activitate al societatii este :
2010 - Taierea si rindeluirea lemnului ; impregnarea lemnului ;
2020 - Fabricarea de produse stratificate din lemn : placaj, panel, furnire, placi din aschii de lemn, placi fibrolemnoase etc.
2030 - Fabricarea de elemente de dulgherie si tamplarie pentru constructii ;
2040 - Fabricarea ambalajelor din lemn ;


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Mediului de Marketing de la Firma Exforcarpat.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!