Analiza Mediului - Anticorosiv SA

Extras din referat

Identificarea informatiilor despre mediu:
1. Vasta experienta a companiei in producerea materialelor de protectie anticoroziva si a materialelor de constructii speciale, fiind infiintata in anul 1955.
2. In anul 1999 compania a fost privatizata, Broadhurst Investment Found devenind actionar majoritar.
3. Grad de diversificare ridicat al gamei de fabricatie (vopsele industriale, chituri anticorozive, adezivi, etansanti, folii de cauciuc, protectii cauciucate, pompe si armaturi industriale, insotite de servicii de executie termoprotectii, cauciucari in regim de santier, protectii pardoseli industriale, etc.).
4. Efortul actual de cercetare si dezvoltare al gamelor de produse vine in intampinarea cerintelor si problemelor cu care se confrunta clientii companiei si este orientat spre formularea unor noi generatii de produse ce pot fi utilizate si in conditii speciale, uneori chiar vitrege (la temperaturi scazute de pana la 0 grade Celsius, aplicarea pe suporturi umede sau chiar ruginite, etc. ).
5. Investitii anuale majore in modernizarea si retehnologizarea dotarii tehnice, imbunatatirii tehnologiilor de fabricatie si asimilarii in productia de serie a unor produse noi, solicitate pe piata.
6. Indeplinirea cerintelor impuse de normele impuse de legislatia europeana cu privire la respectarea conditiilor de protectie a mediului inconjurator.
7. Achizitia in anul 2005 a unei linii complet noi de fabricatie a vopselelor industriale de noua generatie.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Mediului - Anticorosiv SA.doc

Imagini din acest referat

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!