Analiza Firmei Deichmann

Extras din referat Cum descarc?

Obiectiv de activitate : Comert, Logistica.
Viziune: Grupul Deichmann doreste sa devina cel mai bun retailer de incaltaminte pentru clientii de pe pietele unde sunt reprezentati.
Misiune: Firma trebuie sa furnizeze produse de calitate, avand cele mai reduse costuri, la cele mai bune preturi posibile.
Prezentarea de produse si servicii: Grupul Deichmann se ocupa cu fabricarea, furnizarea si comercializarea de incaltaminte, genti, rucsacuri, produse de intretinere a incaltamintei, jucarii dar si articole sportive.
Obiective ale companiei: Succesul afacerii pe termen lung, dar pe langa acesta, firma are ca obiectiv central oferta pentru client:cel mai bun produs la cel mai bun pret. In acest obiectiv se regaseste, de asemenea conceptul ca anagajatii sa experimenteze un stil de conducere uman si sa se simta confortabil in cadrul firmei.
Structura de conducere: 
Directorii Generali: Georg Muller, Wolfgang Wislsperger, Daniel Popa, Thorsten Wenck, Walter Kelin.
Management - continut: Schmidt Laszlo
Conceptie: Thorsten Hennig
Design, intretinere tehnica: Communicode GmbH & Co. KG Rellinghauser Str 332 D - 45136 Essen.
Portofoliu: In Romania, reteaua germana Deichmann detine 36 de magazine si 340 de angajati. Reteaua internationala Deichmann cuprinde 2.939 de magazine, in care lucreaza 30.000 de angajati. Grupul va investi in acest an 194 de milioane de euro in noi reprezentante si depozite.
Cifra de afaceri: Cifra de afaceri bruta a companiei pe piata din Romania a crescut la 115,98 de milioane de lei (27,4 milioane de euro), in 2010, de la 63,76 de milioane de lei, in 2009. La nivel international, Deichmann a vandut peste 152 de milioane de perechi de incaltaminte, cifra de afaceri a grupului ridicandu-se cu 12,5 la suta, la 3,93 de miliarde de euro. Compania germana Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, a inregistrat, anul trecut, in Romania afaceri de 63,8 mil. lei, mai mari cu 114% fata de 2008 (29,8 mil. lei), pentru 2010 fiind planificate zece noi magazine, prin care se vor asigura cel putin 100 de locuri de munca.
Performante: Grupul DEICHMANN a obtinut cea mai mare cifra de afaceri din ultimii 20 ani - mai mult de jumatate din aceasta s-a realizat in strainatate. Crestere semnificativa in Europa Centrala si de Est - 68 filiale noi in 2010. Cu o crestere de 12,5% in 2010 grupul DEICHMANN cu sediul central in Essen - Germania a inregistrat cea mai mare rata de crestere din ultimii 20 ani. La obtinerea acestor rezultate au contribuit in mod esential si sucursalele celui mai mare retailer de incaltaminte din Centrul si Sud-Estul Europei. Iar cifrele sunt in continua crestere.
Scurt istoric: Grupul Deichmann, cu sediul central in Essen ( Germania ) a fost infiintata in 1913 si se afla 100% in proprietatea familiei fondatoare, Familia Deichmann.
Afacerea s-a extins, devenind Nr. 1 in Europa, insa conceptul firmei a ramas mereu acelasi: DEICHMANN ofera incaltaminte buna, moderna si de calitate la preturi deosebit de avantajoase. Compania este lider de piata europeana in domeniul comertului, avand peste 28,000 angajati pe plan international.
Sub numele de Deichmann activeaza filiale in Germania, Austria, Anglia, Danemarca, Polonia, Slovacia, Ungaria, Cehia, Slovenia, Suedia, Romania, Croatia, Italia, Lituania, Spania, Turcia si Bulgaria.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Firmei Deichmann.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!