Analiza Ahmad Tea

Extras din referat Cum descarc?

Descrirea produsului
Ahmad Tea - marca britanica de ceai exclusiv de calitate. Spre deosebire de producatorii de marci globale, ceaiul Ahmad Tea Ltd. Este cea mai veche companie familiala britanica si care din momentul lansarii si pina acum a pus mai presus perfectionarea calitatii ceaiului Ahmad decit ambitiile comerciale. Toate fortele proprietarilor si a angajatilor, Ahmad Tea Ltd. sunt concentrate pentru crearea a noilor mixuri magnifice de ceai. Ahmad tea Ltd. este membru constant al Biroului Britanic de Ceai si Asociatiei Britanice de Ceai. 
Ahmad Tea Company a fost infiintata in 1986 in Marea Britanie, compania-mama are sediul la Londra, si productia principalele ceai - in judetul in limba engleza a Hampshire, in Sautgemtone. De asemenea, compania detine fabrici in Sri Lanka, India, Rusia si Ucraina. Acum, compania Ahmad Tea contine mai mult de 200 de titluri, popular in 70 de tari din intreaga lume.
Ahmad Tea in Moldova
In Republica Moldova, distribuitorul exclusiv al "Ahmad Tea" este Compania B.E.G-ECOM, care a creat o baza solida pentru promovarea brandului de ceai folosind o varietate de idei inovatoare si eficiente. Anul 2010 a fost marcat de intensificarea eforturilor de distribuitorii nostri de publicitate televiziune din Moldova, care sa dovedit foarte popular printre vizitatori.
Principalele categorii de produse oferite de ditribuitorul oficial al ceaiului Ahmad B. E. G. ECOM sunt:
1. Ceai in Frunze:
- ceai verde
- ceai negru
2. Ceai in plicuri:
- Ceai verde in plicuri;
- Ceai negru in plicuri;
- Twelve teas
3. Ceai din ierburi si fructe;
4. Ceai in cutie de tinichea;
Ceaiul Ahmad din Colectia Reginei Victoria face parte din gama de ceaiuri in cutie de tinichea. In aceasta gama sortimentala intra urmatoarele produse:
Victorian Caddy Loose Tea Earl Grey
Britanicii in mod traditional au apreciat comfortul casei, acestea socotindu-l cea mai mare sursa de fericire. Un amestec de ceai Ceylon blind cu magia aromei de bergamota intr-un complet de performanta Ahmad Tea. Unul dintre cele mai iubite ceaiuri britanice. De obicei nu se amesteca cu lapte.
100g; 50g; 24 x 2,5g.
Victorian Caddy Loose Tea English Breakfast
Un amestec clasic de ceai din frunze de top de Ceylon, Assam si Kenya, care este caracteristic pentru ceasca engleza traditionala de ceai negru puternic. De obicei, este servit dimineata, cu lapte sau fara.
100g; 50g; 24 x 2,5g.
Victorian Caddy Loose Tea English Afternoon
Ceai extraordinar de calitate superioara din cele mai bune soiuri rafinate de Darjeeling, inbatatorului de Assam si ceaiului de munte Ceylon, cu o aroma delicata de bergamota.
100g; 50g; 24 x 2,5g.


Fisiere in arhiva (2):

  • Analiza Ahmad Tea.doc
  • Analiza Ahmad Tea.pptx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!