Analiza Ahmad Tea

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 2 fișiere: doc, pptx
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 1313
Mărime: 371.15KB (arhivat)
Publicat de: Ilie Petrache
Puncte necesare: 5
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Savciuc Oxana

Extras din referat

Descrirea produsului

Ahmad Tea – marcă britanică de ceai exclusiv de calitate. Spre deosebire de producătorii de mărci globale, ceaiul Ahmad Tea Ltd. Este cea mai veche companie familială britanică şi care din momentul lansării şi pînă acum a pus mai presus perfecţionarea calităţii ceaiului Ahmad decît ambiţiile comerciale. Toate forţele proprietarilor şi a angajaţilor, Ahmad Tea Ltd. sunt concentrate pentru crearea a noilor mixuri magnifice de ceai. Ahmad tea Ltd. este membru constant al Biroului Britanic de Ceai şi Asociaţiei Britanice de Ceai.

Ahmad Tea Company a fost înfiinţată în 1986 în Marea Britanie, compania-mamă are sediul la Londra, şi producţia principalele ceai - în judeţul în limba engleză a Hampshire, in Sautgemtone. De asemenea, compania detine fabrici în Sri Lanka, India, Rusia şi Ucraina. Acum, compania Ahmad Tea conţine mai mult de 200 de titluri, popular în 70 de ţări din întreaga lume.

Ahmad Tea in Moldova

În Republica Moldova, distribuitorul exclusiv al "Ahmad Tea" este Compania B.E.G-ECOM, care a creat o bază solidă pentru promovarea brandului de ceai folosind o varietate de idei inovatoare şi eficiente. Anul 2010 a fost marcat de intensificarea eforturilor de distribuitorii nostri de publicitate televiziune din Moldova, care sa dovedit foarte popular printre vizitatori.

Principalele categorii de produse oferite de ditribuitorul oficial al ceaiului Ahmad B. E. G. ECOM sunt:

1. Ceai in Frunze:

- ceai verde

- ceai negru

2. Ceai în plicuri:

- Ceai verde în plicuri;

- Ceai negru în plicuri;

- Twelve teas

3. Ceai din ierburi şi fructe;

4. Ceai în cutie de tinichea;

Ceaiul Ahmad din Colecţia Reginei Victoria face parte din gama de ceaiuri în cutie de tinichea. În aceasta gamă sortimentală intră următoarele produse:

Victorian Caddy Loose Tea Earl Grey

Britanicii in mod traditional au apreciat comfortul casei, acestea socotindu-l cea mai mare sursa de fericire. Un amestec de ceai Ceylon blind cu magia aromei de bergamota intr-un complet de performanta Ahmad Tea. Unul dintre cele mai iubite ceaiuri britanice. De obicei nu se amesteca cu lapte.

100g; 50g; 24 x 2,5g.

Victorian Caddy Loose Tea English Breakfast

Un amestec clasic de ceai din frunze de top de Ceylon, Assam si Kenya, care este caracteristic pentru ceasca engleza traditionala de ceai negru puternic. De obicei, este servit dimineata, cu lapte sau fara.

100g; 50g; 24 x 2,5g.

Victorian Caddy Loose Tea English Afternoon

Ceai extraordinar de calitate superioara din cele mai bune soiuri rafinate de Darjeeling, inbatatorului de Assam si ceaiului de munte Ceylon, cu o aroma delicata de bergamota.

100g; 50g; 24 x 2,5g.

Preview document

Analiza Ahmad Tea - Pagina 1
Analiza Ahmad Tea - Pagina 2
Analiza Ahmad Tea - Pagina 3
Analiza Ahmad Tea - Pagina 4
Analiza Ahmad Tea - Pagina 5
Analiza Ahmad Tea - Pagina 6

Conținut arhivă zip

  • Analiza Ahmad Tea.doc
  • Analiza Ahmad Tea.pptx

Ai nevoie de altceva?