Analiza Activitatii de Marketing a Hotelului Sugas

Cuprins referat Cum descarc?

Capitolul 1. Prezentarea firmei 2
1.1 Date de identificare 2
1.2 Obiectul principal de activitate 2
1.3 Oferta firmei 2
1.4 Alte activitati 2
1.5 Istoricul firmei 4
1.6 Misiunea si obiectivele Hotelului Sugas 5
CAPITOLUL 2. MICROMEDIUL DE MARKETING AL FIRMEI 5
2.1 Furnizorii factorilor de productie 5
2.2 Intermediarii care indeplinesc activitati de marketing 5
2.3 Clientii 5
2.4 Concurentii 6
2.5 Personalul firmei 6
2.6 Organigrama firmei 7
CAPITOLUL 3. MACROMEDIUL DE MARKETING AL FIRMEI 7
Capitolul 4. Analiza SWOT 9
CAPITOLUL 5. MIXUL DE MARKETING PENTRU S.C. "SUGASKER" SRL 10
5.1. Politica si strategiile de produs 10
5.2. Politica si strategiile de pret 10
5.3. Politica si strategiile de promovare 10
5.4. Politica si strategiile de distributie 10
CONCLUZII GENERALE 11
Bibliografie 12


Extras din referat Cum descarc?

Capitolul 1. Prezentarea firmei
1.1 Date de identificare
Denumire SC SUGASKERT SRL
Cod CAEN : 551 Hoteluri si alte facilitati de cazare similara
Sediu firmei si punctele de lucru: Str 1 Decembrie 1918, Nr 12, Sfantu-Gheorghe
Codul CUI : RO 16525309
Codul de inregistrare la Registrul Comertului: J14/244/2004
1.2 Obiectul principal de activitate -servicii de cazare si alimentatie
1.3 Oferta firmei
Sugaskert este format dintr-un hotel de 3 stele si un restaurant este situat in centrul orasului Sfantu Gheorghe, dispune de 24 camere duble si 5 apartamente, toate avand grup sanitar propriu si cabine de dus, conectare la internet, telefon, cablu TV si minibar. 
Hotelul Sugas a fost inaugurat in Aprilie 2005 oferind la ora actuala cele mai bune servicii hoteliere din orasul Sfantu-Gheorghe. Hotelul de trei Stele pune la dispozitie 24 camere de doua paturi si 5 apartamente, dotate individual cu cabina de dus , posibilitatea conectarii la internet , telefon, televizor, minibar. Mai pune la dispozitia clientilor sai sauna, servicii de transport intern, taxi.
1.4 Alte activitati
Restaurantul Sugas isi continua cu mandrie lunga sa traditie de a-si deservi oaspetii din bucataria secuiasca si internationala. Renovat intr-un elegant stil vienez, localul are cinci arii distincte pentru savurarea delicioaselor preparate culinare 
Intr-o atmosfera eleganta va sta la dispozitie restaurantul propriu zis, cu 200 de locuri unde se pot organiza diferite evenimente.
Intr-o alta incapere a fost amenajata Sala "Cupola" unde in centrul tavanului se inalta o cupola din sticla, care pe langa aspectul cu totul deosebit, prezinta avantajul de a oferi acestei sali conditii de ventilare si insorire naturala. Aici pereti sunt finisati in maniera stucco-venetiana iar impreuna cu iluminatul din pardosea creaza o ambianta intima, moderna perfecta pentru evenimente festive intr-un cadru mai restrans. Aceasta sala de 90 mp este locul ideal pentru intruniri de afaceri, seminarii, conferinte, cursuri, sedinte de team building si alte evenimente interne cu o capacitate de pana la 50 de locuri. Din sala mare se face accesul prin doua usi impunatoare in sala de protocol (sala ovala) unde gasim o masa mare ovala pentru 24 de persoane, cu un candelabru din cristal si o oglinda veche din cristal, destinata unor intruniri la nivel inalt, protocolare, unde se pot organiza diferite prezentari de produse si servicii sau evenimente corporate intr-un cadru mai restrans In aceasta sala are loc saptamanal sedintele Clubului "Rotary".
Indiferent daca ai o intalnire de afaceri, vrei sa iti recuceresti iubita intr-un loc special, sa te intalnesti cu prietenii sau pur si simplu sa stai pe internet in timp ce savurezi o bautura, noi le avem pe toate.
Cafeneaua Sugas va ofera intr-un cadru intim si select o oaza de liniste in centrul orasului, unde va puteti relaxa savurand o cafea aromata, un ceai sau o bautura rafinata.Cafeneaua Sugas situata pe doua nivele, gazduieste in permanenta galerii de arta oferind spatiu de prezentare a operelor de arta al artistilor contemporani iar la nivelul superior se pot organiza diferite prezentari sau evenimente corporate.
In zilele calduroase de vara va puteti relaxa pe Terasa Sugas, cu o capacitate de 300 de locuri, in acompaniamentul lautarilor.
Organizare Traininguri, Expozitii cu prezentare de produse, hotelul Sugas va pune la dispozitie o sala de conferinte spatioasa si luminoasa, cu o capacitate de 50 de locuri. Sala este dotata cu echipamente moderne necesare pentru sustinerea cu succes a sesiunilor de team building si training, a conferintelor, seminariilor si altor evenimente corporate: videoproiector, flipchart, ecran proiectie, LCD si sonorizare. Pe langa aceasta sala va mai putem pune la dispozitie si sala mare a restaurantului cu o capacitate de 220 de locuri, iar pentru 70 de persoane va recomandam etajul superior al cafenelei. La cerere, putem adapta modul de organizare al salii de conferinta la specificul evenimentului dumneavoastra. Astfel, mesele pot fi dispuse in forma de U, sala de teatru, sala de clasa sau insula dreptunghiulara pentru a garanta reusita intalnirii.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Activitatii de Marketing a Hotelului Sugas.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!