Top Management la Feminin

Extras din referat Cum descarc?

Liliana Solomon a fost numita in functia de CEO a filialei locale a celui mai mare operator de telefonie mobila din lume, Vodafone, la 1 noimebrie 2005, activand in industria de telecomunicatii inca din 1995. Era pentru prima oara cand Vodafone Romania (pe atunci, Connex) numea in cea mai inalta functie executiva un roman.
Sefa Vodafone Romania este de parere ca o femeie CEO nu reprezinta deloc un fenomen atipic in mediul de afaceri contemporan. Liliana Solomon nu crede in organizarile ierarhice si considera ca succesul in managementul unei companii se traduce prin combinatia intre competenta profesionala si inteligenta emotionala necesara pentru a intelege cum functioneaza o organizatie.


Fisiere in arhiva (1):

  • Top Management la Feminin.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!