Teme Imm

Extras din referat Cum descarc?

T.M. a termnat Facultatea de Fizica Nucleara printre primii si avea ca optiune sa mearga in cercetare, insa legea repartitiei nu il lasa sa intre direct in cercetare , ci trebuia sa faca 3 ani de "in productie". Acest lucru se intampla in 1976 cand proiectul cu centrala de la Cernavoda deja incepuse si se recrutau oameni, care erau trimisi in Canada sa lucreze la acest proiect. T.M insa a fost repartizat in invatamant in Bucuresti, timp de 9 ani lucrand in acest domeniu. Mentionez faptul ca dupa absolvirea Facultatii de Fizica a absolvit si Facultatea de Matematica.
Din cauza faptului ca avea suficient de mult timp liber a continuat sa citeasca la fizica. A invatat si limba rusa pentru ca cele mai multe carti erau traduse in limba rusa si mai ales ca acestea aveau niste preturi derizorii. Pentru ca a constatat ca nu este sufficient de bine pregatit la matematica astfel incat sa inteleaga acele carti, a inceput sa invete si matematica. In acel moment aceste cunostinte nu i-au folosit foarte mult, pentru ca in momentul in care a dorit sa participe la un concurs pentru un post de fizica teoretica a constatat ca nu a fost accetat din cauza faptului ca nu era membru de partid. Acest lucru se petrecea in anul 1984.
T.M a plecat din invatamant in anul 1985 pentru ca nu mai pute suporta atmosfera de acolo. A gasit insa un post la un institut de proiectari in automatizari, care angja programatori fara sa intrebe daca esti sau nu membru


Fisiere in arhiva (1):

  • Teme Imm.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!