Studiu de Caz Siveco pentru Aerostar

Extras din referat Cum descarc?

Aerostar SA
Solutia SIVECO Applications la Aerostar SA Performanta si profesionalism prin intermediul sistemului informatic integrat
Premize
Informatizarea intreprinderilor comerciale poate fi considerata un deziderat managerial dar, in acelasi timp, si o conditie necesara pentru supravietuirea in noul cadru economic impus de economia de piata.
Constienta de acest lucru si dornica de a se integra in noul mediu de afaceri, conducerea Aerostar Bacau a avut initiativa si vointa sustinerii implementarii unui sistem informatic integrat, convinsa fiind ca numai o solutie adaptata puternic cerintelor specifice mediului de afaceri national dar si cu deschidere spre cele mai moderne practici de afaceri va putea permite continuarea dezvoltarii companiei pe piata romaneasca dar si orientarea spre mediul de afaceri international.
Realizarea de produse care sa corespunda cerintelor pietei locale cat si a partenerilor externi au impus utilizarea unui sistem informatic in masura sa ofere solutii atat problemelor cu caracter economicofinanciar, de programare si de urmarire a productiei, cat mai ales a cerintelor ridicate de managementul unei companii flexibile, cu activitate diversificata, pe o piata extrem de complexa si cu cerinte deosebite.
Colaborarea cu parteneri prestigiosi si alinierea la cerintele acestora au impus utilizarea unui sistem informatic eficient dupa standarde internationale dar in acelasi timp adaptat practicilor companiei noastre si reglementarilor specifice activitatilor pe care le desfasuram afirma unul dintre factorii de conducere din Aerostar.
Consecventa devizei sale Performanta prin profesionalism, conducerea Aerostar a aplicat-o si in cadrul selectiei si implementarii unei solutii informatice capabile sa raspunda unor asemenea deziderate.
Principalele activitati desfasurate de Aerostar sunt in domeniul constructiilor aeronautice, mentenantei si modernizarilor de avioane militare si sisteme defensive. In plus, activitatea Aerostar se extinde si la o gama larga de produse destinate aviatiei civile, pietei si industriei orizontale, precum si la numeroase sortimente de servicii.
In plus, implementarea unui sistem informatic integrat a reprezentat una din conditiile alinierii companiei la cerintele pietei si ale partenerilor. 
Acesta a reprezentat motivul pentru care s-a optat pentru implementarea intregului pachet SIVECO Applications, beneficiind in acest fel de toate avantajele unui sistem complet integrat de planificare si gestiune a resurselor intreprinderii.


Fisiere in arhiva (1):

  • Studiu de Caz Siveco pentru Aerostar.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!