Studiu de caz la SC Pumac SA

Extras din referat Cum descarc?

1. Denumirea societatii
Denumirea societatii este Societatea Comerciala "PUMAC" S.A In toate actele, scrisori sau publicatii emanand de la societate, in relatiile cu agentii economici, persoane fizice si juridice, denumirea acesteia va fi urmata de cuvintele "societate pe actiuni" sau prescurtarea "S.A.", de capitalul social din care cel efectiv varsat, de numarul de inmatriculare la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti.
2. Forma juridica, sediul, durata si scopul societatii
Forma juridica a societatii este societate pe actiuni, a fost infiintata prin Hotararea Guvernului nr. 1176 / 21.11.1990 si isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si cu prezentul act constitutiv.
Sediul social al societatii este in Bucuresti, B-dul Iuliu Maniu, nr. 6, sector 6. Sediul societatii poate fi schimbat in alta localitate din Romania, pe baza hotararii Adunarii Generale a Actionarilor, potrivit legii.
Societatea poate avea sucursale, filiale, agentii, puncte de lucru in municipiul Bucuresti si in tara si in strainatate.
Durata societatii este nelimitata.
Scopul societatii este obtinerea de profit prin proiectarea, executia si comercializarea de produse, servicii, marfuri si activitati cuprinse in obiectul de activitate.
3. Obiectul de activitate al societatii
- executarea si comercializarea de utilaje si piese de schimb pentru industria materialelor de constructii si lemnului, corpuri de macinat pentru industria cimentului si minerit, precum si lucrari de servicii pentru linii tehnologice si utilaje livrate;
- executarea si comercializarea de constructii metalice si parti componente, rezervoare, cisterne, containere si alte produse din otel, S.D.V. - uri;
- efectuarea de mica productie de consum, lucrari pentru populatie in cadrul structurii societatii pentru alti agenti economici;
- prestatii de servicii prin desfasurarea de activitati de service, reparatii, reconditionari si intretinere pentru echipamente si produse realizate de societate sau alte societati;
- service, reparatii la mijloace de transport uzinal motostivuitoare, electrocare) si rutier (tractoare, auto);
- alte activitati de service prestate in principal intreprinderilor, activitati de proiectare, multiplicare;
- productie de aparatura si instrumente medicale precum si service-ul acestora;
- intretinerea si repararea autovehiculelor, fara reparatiile executate in intreprinderi de tip industrial;
Domeniul principal - Industria de masini si echipamente-cod CAEN: 29;
Activitate principala - Fabricarea altor masini si utilaje specifice, Cod CAEN: 2957.


Fisiere in arhiva (1):

  • Studiu de caz la SC Pumac SA.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

Tehnici de analiza in management stategic, Bogdan Bacanu
Practici de management strategic, Bogdan Bacanu


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!