Stagiu de Practica SC Rolex SRL - Suceava

Cuprins referat Cum descarc?

Prezentare generala 2
Stagiu de practica 6
Probleme decizionale 6
Probleme de cercetare 7
Metoda de cercetare 7
Instrument 7
Caracteristici ale clientilor 13
Limitele cercetarii 21
Concluzii si recomandari 22
Anexa 1 26


Extras din referat Cum descarc?

PREZENTARE GENERALA
Societatea a fost infiintata in 1991 avand ca obiect principal de activitate service-auto, atelier vulcanizare, statie de spalat si intretinere a autovehiculelor, comert cu anvelope si piese de schimb noi si second - hand import Germania, alimentatie publica.
Firma are sediul in Suceava, pe strada Cernauti, nr. 112 B, este inregistrata la Camera de Comert si Industrie sub nr. J33/615/1991, avand Codul Unic de Inregistrare RO 716388 si este autorizata RAR nr. 999/15.02.02.
In prezent, societatea detine un teren in suprafata de 5605 mp situat pe E 85, cu o constructie de 720 mp din care: hala pentru service auto - 530 mp , cladire administrativa - 200 mp , magazin de piese auto - 50 mp , bufet-terasa, parcare, cabina de vopsit pentru autocamioane (stand vopsele pe calculator) - 82,5 mp, spatiu pentru banc pompe injectie, atelier pentru confectionat furtunuri hidraulice.
Hala este prevazuta cu doua canale de vizitare , avand dimensiunile 8,5x1,05 m, respectiv 11,5x1,05 m, conform standardelor pentru toate tipurile de autovehicule si toate utilitatile necesare.
De la un mic atelier auto la o firma care ofera servicii complexe
Firma a pornit in anul 1991 ca un mic atelier auto cu trei angajati, care oferea servicii de reparatii auto. Pe parcursul anilor, firma s-a dezvoltat, acoperind in prezent o gama larga de servicii: service auto, vulcanizare, vopsitorie si tinichigerie, spalatorie auto, comert cu piese de schimb originale pentru toate tipurile de autovehicule, comercializare de anvelope noi si second - hand import Germania si servicii de alimentatie publica. In prezent, hala care deserveste service-ul poate primi pentru reparatii zece masini simultan. 
Astfel, in anul 1994, s-a deschis o spalatorie auto, in incinta societatii, ce este aliniata la standardele europene in domeniu. Astazi, se folosesc substante ecologice in spalarea automobilelor, spume si detergenti care asigura calitatea serviciului si satisfactia clientilor. Avand o capacitate de 10 masini pe ora, spalatoria ofera un flux rapid al clientilor, fara a se produce timpi mari de asteptare.
Vopsitoria a fost inaugurata in anul 2000, fiind dotata cu o camera de vopsire, o camera de uscare si o instalatie de amestecare a vopselelor asistata de calculator. Datorita tehnologiei avansate, timpul de vopsire este redus considerabil, iar gama de culori oferita este foarte variata.
Pentru a asigura un contact reusit cu clientii, in anul 2002 a fost amenajat un bufet ce sta la dispozitia acestora pe parcursul efectuarii reparatiilor. Se pot servi mancaruri calde, bauturi alcoolice si non-alcoolice, bufetul avand o capacitate de 50 de locuri (interior si terasa) si acoperind nevoile firmei.
Astfel, SC ROLEX SRL are angajat personal calificat : doi ingineri, un maistru auto, cincisprezece mecanici , doi electricieni , un strungar , doi sudori-tinichigii, doi vopsitori, un forjor (pentru service auto), cinci persoane pentru bufet (doua chelnerite, doi bucatari, un barman) si zece persoane pentru vulcanizare si spalatorie auto. 
In anul 2006, firma S.C. Rolex S.R.L., Suceava, a devenit dealer IVECO si astfel s-a dezvoltat un departament de vanzari atat de piese originale cat si de masini marca IVECO. 
Dezvoltarea firmei este evidenta, atat prin marirea gamei de servicii, cat si prin cifra de afaceri in continua crestere. 
Datorita gamei variate de servicii, calitatii acestora, facilitatilor oferite pentru cei care apeleaza la serviciile societatii, se poate afirma ca SC ROLEX SRL este o firma orientata spre client si satisfactia acestuia.
De la prestari servicii pentru automobile autohtone la servicii pentru toate tipurile de automobile
Firma SC ROLEX SRL a inceput cu servicii doar pentru modelele de autovehicule autohtone, din cauza faptului ca intretinerea acestora nu necesita utilaje si scule performante. O data cu dezvoltarea societatii, achizitionarea de scule si dispozitive performante, asistate de calculator, efectuarea de stadii de pregatire a mecanicilor angajati, s-au pus la dispozitia clientilor servicii pentru toate modelele si tipurile de autovehicule.
Garantia pentru manopera, in cazul urmarii sfaturilor mecanicilor, este de 90 de zile, fiecare mecanic raspunzand pentru lucrarea facuta. Aparatura performanta si piesele de schimb originale ofera premisa unor servicii de calitate apreciate de catre clientii firmei.


Fisiere in arhiva (1):

  • Stagiu de Practica SC Rolex SRL - Suceava.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!