Spania Eveniment - Rock in Rio

Extras din referat Cum descarc?

Rock in Rio este o serie de festivaluri care au loc in Brazilia, Portugalia si Spania. Trei editii ale festivalurilor au fost in Rio de Janeiro in 1985, 1991, 2001 si doua editii in Lisabona in 2004 si 2006. Spectacolele au fost realizate de Roberto Medina (organizator principal).Urmatoarele festivaluri vor avea loc in Lisabona si Madrid anul acesta (2008).
Prima editie a festivalului a fost in luna Ianuarie a anului 1985 pe parcursul a 10 zile, 11- 20 ianuarie. Queen, George Benson, Rod Stewart, AC/DC si Yes au fost artistii principali, fiecare avand 2 nopti la dispozitie din cadrul festivalului. Aproximativ 1.4 milioane de oameni au luat parte la festival.
Artisti internationali : Artisti brazilieni:		
The Go-Go`s Blitz
Iron Maiden Lulu Santos
Ozzy Osbourne		Rita Lee
Scorpions Ivan Lins
Whitesnake Gilberto Gill
Etc.
Cele mai importante spectacole au fost Queen si Iron Maiden. Ambele spectacole Queen au fost filmate (11 si 18 ianuarie) si trasmise in Brazilia prin televiziunea Globo. Fiecare show a fost urmarit de aproape 200 de milioane de oameni in 60 de tari. Mai tarziu a fost transmis in S.U.A. pe MTV - "Queen: Rock in Rio" -. Audienta estimata a spectacolului oferit de formatia Queen a fost de 325.000. de mii de personae pentru fiecare show in parte. Acest spectacol a fost un record mondial pentru cele mai multe personae care au platit sa asiste la un concert. In anul 2003 recordul a fost doborat de Molson Canadian Rocks for Toronto adunand 490.000 de persoane.


Fisiere in arhiva (1):

  • Spania Eveniment - Rock in Rio .doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!