Sisteme și Metode de Management

Cuprins referat Cum descarc?

1. Istoricul companiei S.C. AEM S.A TIMISOARA.
2. Prezentul companiei. S.C. AEM S.A TIMISOARA
3. Activitatea companiei S.C. AEM S.A TIMISOARA
4. Obiectivele companiei S.C. AEM S.A TIMISOARA
5. Strategiile abordate ale companiei S.C. AEM S.A TIMISOARA
6. Fisa postului angajatului in cadrul companiei S.C. AEM S.A TIMISOARA
7. Bibliografie.


Extras din referat Cum descarc?

S.C. AEM S.A. TIMISOARA
LUXTEN LIGHTING COMPANY
Tema abordata in cadrul proiectului este utilizarea MPO, adica utilizarea metodelor prin obiective la firma. In cazul prezentat am indentificat obiectivele si strategiile folosite pentru compania S.C. AEM TIMISOARA SA. Aceste obiective si strategii utilizate de-a lungul anilor, mai exact din 1970 pana in prezent au ajutat si au indreptat compania spre succes, spre extindere nationala si internationala.
Situata in partea de sud-est a municipiului Timisoara, societatea AEM Timisoara, sucursala a Luxten Lighting Company este o prezenta impunatoare si cunoscuta a acestei zone si a intregului oras, nu numai prin aspectul deosebit de viu al cladirilor sale, ci si prin produsele si serviciile sale, prin mijloacele de masurare a utilitatilor destinate atat pentru consumatori industriali, cat si pentru cei individuali, respectiv pentru contorizarea energiei electrice, gazului, apei si energiei termice.
Cu o traditie de 35 de ani in fabricarea mijloacelor de masurare, privatizat integral din 29 septembrie, Luxten Lighting Company AEM Timisoara si-a continuat dezvoltarea intr-un ritm care demonstreaza interesul real al investitorilor, atrasi la Timisoara si la AEM de profilul promitator al companiei, dar si de calitatea oamenilor de aici.
Investitiile din perioada de dupa privatizare sunt de peste 23 milioane Euro.
Acest efort investitional, dublat de munca aordata si experienta managerilor au ca efect o restructurare si o retehnologizare de sucess. 
Societatea comerciala Luxten Ligting Company AEM Timisoara produce: contoare de energie electrica, electronice si electromecanice, echipamente de testare pentru contoarele electrice, contoare de gaz, sisteme de citire si facturare automata a contoarelor de energie electrica, contoare de apa rece si apa calda, instalatii de verificare a contoarelor de apa, contoare de energie termica, corpuri de iluminat etc.
ISTORIC:
Luxten Lighting Company, Sucursala AEM Timisoara a fost infiintata in 01.05.1970, atunci sub numele de FAEM, Fabrica de Aparate Electrice de Masurat. Pe parcursul anilor a devenit IAEM (19940 si SC AEM SA (1990).
Din 1998, 29 septembrie, intreprinderea se privatizeaza, actionar major fiind SC LUXTEN LIGHTING SA. Din anul 2000, Sc AEM SA devine sucursala AEM a LUXTEN LIGHTING COMPANY SA TIMISOARA.
Sucursala este situata in zona de sud-est a orasului Timisoara, unul dintre cele mai frumoase orase ale Romaniei.
Este infiintata cu obiectul de activitate: fabricatia de aparate de masurat marimi electrice, tensiuni, intensitati, puteri, energie electrica si aparate electrice de automatizari.
In anul 1972 se fabrica primul contor electric monofazat la FAEM. Se dezvolta productia de contoare de energie electrica, mono si trifazate, diferite aparate electrice de tablou si regulatoare. La sfarsitul anului 1975 sunt in fabricatie 88 de produse in 417 variante.
Intre anii 1980 si 1990, IAEM se situeaza pe primele locuri in clasamentele nationale in industria electrotehnica. Exportul are o pondere insemnata in productia intreprinderii, contoarele electrice fiind livrate in 24 de tari. Cei mai mari beneficieri externi sunt: Polonia, Ungaria, Cehoslovacia, URSS si Egipt. 
In anul 1989, intreprinderea numara peste 5 200 de angajati, iar in 1990 are loc transformarea IAEM in societate comerciala, SC AEM SA.
In anul 1994 are loc dezvoltarea unor domenii noi de produse, in ideea promovarii societatii ca furnizor de mijloace de masurare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Sisteme si Metode de Management.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!