SC Antibiotice Iasi SA

Extras din referat Cum descarc?

1. Scurta prezentare a firmei: denumire, sediu, obiect de activitate principal (domeniu de activitate si principalele tipuri de produse),numar de angajati, cifra de afaceri.
S.C. ANTIBIOTICE S.A. Iasi s-a infiintat ca societate comerciala pe actiuni la data de 12.11.1990 prin preluarea integrala a patrimoniului Intreprinderii de Antibiotice Iasi. Intreprinderea a fost construita in perioada 1953 - 1955 si a fost pusa in functiune la 11 decembrie 1955 sub denumirea de Fabrica Chimica nr.2 Iasi, ulterior devenind Intreprinderea de Antibiotice Iasi.
Societatea are sediul in Iasi, Strada Valea Lupului nr 1, are numarul de inregistrare la Registrul Comertului J22/285 din 15.02.1991 iar Codul Fiscal este R1973096, manager general fiind Ioan Nani.
ANTIBIOTICE SA Iasi 
Iasi, 707410, Str. Valea Lupului nr. 1 Tel:+40(232)220040
Fax: +40 (232) 211 
Obiectul de activitate principal este producerea si comercializarea de medicamente prin biosinteza si semisinteza, diverse forme galenice (unguent si supozitoare), principii active din plante medicinale si a altor produse chimice; activitate de import-export produse proprii, comercializarea en-gros si en-detail pentru produse proprii.
Domeniul de activitate este fabricarea de medicamente si produse farmaceutice, portofoliul de produse cuprizand peste 120 de medicamente de uz uman, medicamente de uz veterinar, substante active si biofertilizatori. Printre cele mai cunoscute marci de medicamente Antibiotice se numara: Moldamin(R), Piafen(R), Cutaden(R), Sinerdol(R), Hemorzon(R). Dinamica activitatii de cercetare a produselor farmaceutice s-a concretizat in formularea unor medicamente de inalta valoare terapeutica precum Sinopryl(R), Cefort(R), Ampiplus(R). destinate unei arii largi de afectiuni. 
Portofoliul de produse este variat existand produse farmaceutice pentru:
- Tractul digestiv si metabolism
- Sistem cardiovascular
- Preparate dermatologice
- Preparate hormonale sistemice
- Antiinfectioase de uz sistemic
- Sistemul musculoscheletic
- Sistemul nervos
- Aparatul respirator
- Organe senzitive
Compania Antibiotice este lider incontestabil pe segmentul de antiinfectioase de uz sistemic din Romania. Principalele subclase terapeutice abordate, prin prisma medicatiei parenterale si orale (capsule, comprimate) sunt: penicilinele si cefalosporinele.
Cele mai semnificative linii de produse sunt: Ampicilina, Amoxicilina, Oxacilina, Cefort(R) (ceftriaxonum), Ceftamil(R) (ceftazidimum), Cefalexina, Ceforan(R) (cefadroxilum) si Eficef(R) (cefiximum). La acestea se alatura inca trei mari grupe de produse: tuberculostatice, fluorochinolone - Ciproquin(R) (ciprofloxacinum), Norfloxacin, Ofloxacin si macrolide (Eritromicina) cu - 12%, respectiv 32% din consumul fizic din Romania.
Urmatoarea clasa terapeutica abordata de compania Antibiotice cu o contributie insemnata la cifra de afaceri este cea a medicamentelor destinate tractului digestiv. Ranitidina fabricata de Antibiotice ramane cel mai cunoscut si solicitat antiulceros din Romania, cu o cota de piata fizica de aproximativ 35%. 
Raspunzand cererii de piata generate de un public din ce in ce mai constient de beneficiile suplimentelor nutritive, compania a abordat inca din anul 2004 acest segment de piata. Antibiotice propune publicului doua produse destinate asigurarii aportului suplimentar de vitamine si minerale (Fezivit(R), Equilibra(R)).
Cei 50 de ani de traditie si experienta in domeniul fabricatiei de unguente, creme, geluri si supozitoare, plaseaza in prezent compania Antibiotice pe pozitia de lider pentru doua mari clase terapeutice: sistemului musculo-scheletic si preparate dermatologice, cu aproximativ 60%, respectiv 55% din consumul fizic national. Reprezentative pentru aceste clase terapeutice sunt urmatoarele medicamente: Fluocinolon, Nidoflor(R), Triamcinolon, Tetraciclina, Clotrimazol, Neopreol(R), Indometacin, Clafen(R) (diclofenacum), Piroxicam si produse cosmetice: Lavoderm(R), Cutaden(R).


Fisiere in arhiva (1):

  • SC Antibiotice Iasi SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!