Rezolvarea Conflictelor intre Angajati intr-o Organizatie de Servicii

Extras din referat Cum descarc?

Capitolul 1 Prezentarea firmei
S.C. APOPI & BLUMEN S.R.L. este o societate cu capital integral romanesc, ce activeaza in domeniul gazelor naturale si a luat fiinta la data de 01.04.1993, fiind inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J22/961/1993. In baza certificatului de inregistrare fiscala in data de 24.03.2004, societatii comerciale i s-a atribuit codul unic de inregistrare R 5386728..
Societatea isi are sediul in orasul Iasi, strada Cuza Voda nr. 56, judetul Iasi, telefon 0232/212269, telefax 0232/212269. Persoana juridica romana, S.C. APOPI & BLUMEN S.R.L. este o societate cu raspundere limitata si isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si cu statutul propriu, care este parte integranta a contractului de societate. 
Initial, sediul societatii a fost in Iasi, strada Sf. Atanasie nr. 4, conform statutului si contractului de societate. Asociatii au convenit ca societatea sa aiba un capital de 200 lei, aport in numerar. Capitalul social a fost repartizat in 20 parti sociale, in valoare de 10 lei fiecare, fiind atribuit in intregime celor doi asociati, in mod egal.
Pe data de 23.06.2004, in conformitate cu dispozitiile art. 199 din Legea nr. 31/1990, republicata si a O.U.G nr. 76/2001, republicata, a fost intocmit un act aditional prin care asociatii firmei au hotarat modificarea statutului si contractului de societate. Acest act s-a incheiat in cinci exemplare si face parte integranta din statutul si contractul de societate a S.C. APOPI & BLUMEN S.R.L. Astfel, capitalul societatii se modifica de la 200 lei la 50.000 lei, ca urmare a majorarii acestuia cu suma de 49.800 lei, aport in numerar depusi in contul de capital social al societatii. In urma acestor modificari, fiecarui asociat ii revin cate 2500 parti sociale, in valoare de 10 lei fiecare. De asemenea, sediul social al firmei se schimba in strada Cuza Voda nr. 56.
Domeniul de activitate al societatii APOPI & BLUMEN S.R.L. este reprezentat de: prestarea de SERVICII. Initial, obiectul principal de activitate al societatii a fost: lucrari de instalatii si izolatii, respectiv lucrari de instalatii sanitare si de incalzire centrala si de montaj de echipamente si utilaje tehnologice la cladiri si constructii ingineresti.
In urma modificarii statutului si contractului de societate, a fost schimbata activitatea principala in productia gazelor; distributia combustibililor gazosi prin conducte, respectiv distributia si comercializarea combustibililor gazosi, prin conducte.
De asemenea, s-a hotarat extinderea obiectului de activitate cu productia de rezervoare, cisterne si containere metalice; productia de radiatoare si cazane pentru incalzire centrala (productia de rezervoare, cisterne si containere metalice, productia de radiatoare si cazane pentru incalzire centrala), productia de echipamente de masura, reglare si control pentru procese industriale, productia de aparatura si instrumente de masura, verificare si control (cu exceptia echipamentelor de masura, reglare si control pentru procesele industriale), constructii de cladiri sau parti ale acestora; geniu civil, activitati de testari si analize tehnice (masurare gaze naturale).
In prezent, S.C. APOPI & BLUMEN S.R.L. asigura servicii de executie conducte de transport al gazelor naturale, proiectare si executie instalatii de gaz pe otel si polietilena, instalare retele termice, service autorizat ISCIR. De asemenea, societatea distribuie centrale termice murale si de pardoseala cu tiraj natural sau fortat, materiale si accesorii pentru lucrarile de instalatii.
Principalul obiectiv al firmei este de a furniza produse si servicii de cea mai inalta calitate, respectand atat nevoile si solicitarile clientilor actuali si viitori ai firmei, cat si prevederile legale in vigoare. Firma ofera produse si servicii nu numai consumatorilor industriali, cat si celor casnici.
Viziunea societatii este de a ocupa si mentine o pozitie de lider pe piata in conditii de competivitate sub aspectul pretului, termenelor si performantelor obtinute . 
Obiectivul strategic privind politica de calitate a S.C. APOPI & BLUMEN S.R.L. este de a realiza si mentine o reputatie de calitate, bazata pe o atitudine loiala si profesionala a fiecarui angajat fata de firma. Fiecare produs, lucrare si serviciu trebuie sa constituie o recomandare pentru firma si o baza de referinta pentru clientii sai. . 
In ceea ce priveste politica de calitate a firmei, aceasta impune realizarea produselor si serviciilor de calitate pentru indeplinirea in totalitate a cerintelor clientilor sai, in vederea atingerii satisfacerii acestora. 
Firma APOPI & BLUMEN S.R.L. are un potential uman de 58 persoane. Starea de spirit a personalului este buna, in sensul interesului acestuia fata de activitatea si problemele societatii comerciale.
Capitolul 2 Conflicte la locul de munca
Pentru fiecare dintre noi, jobul reprezinta o parte importanta a vietii de zi cu zi. Mai ales ca ii alocam mai mult de jumatate din timpul nostru. Oricat ne-am dori ca jobul pe care il avem sa fie unul perfect, este inevitabil ca la un moment dat sa fii chiar tu protagonista unui conflict la locul de munca. Micile discutii in contradictoriu, diferentele de caracter dintre oameni sau nemultumirile legate de anumite task-uri pot lua o turnura diferita. 
Conflictul este omniprezent pentru ca traim intr-o lume din ce in ce mai diversa si mai complexa, pentru ca munca manageriala inseamna lucrul cu oamenii. Cu toate aceste neajunsuri, trebuie sa recunoastem faptul ca lipsa conflictelor poate cauza apatia, imobilismul si inadaptarea firmei la provocarile schimbarii. Totul este ca starea conflictuala, sa nu depaseasca punctul optim, deoarece performantele scad o data cu amplificarea starii conflictuale.


Fisiere in arhiva (1):

  • Rezolvarea Conflictelor intre Angajati intr-o Organizatie de Servicii.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!