Relatii Publice

Extras din referat Cum descarc?

Introducere:
UNILEVER
Mai bine de 75 de ani de prezenta neintrerupta in tara, Unilever s-a facut cunoscut ca fiind una dintre organizatiile cele mai importante care opereaza in Argentina si nu numai. Compania este lider in consumul masiv de produse pentru Curatenie, Ingrijire personala si alimentara; s-a consolidat si mai bine prin achizitia la nivel mondial a Best Food(in Argentina, Rafinaria de porumb).
Cu o forta de munca de 4 milioane de persoana (care lucreaza in 10 fabrici dedicate productiei situate in diferite provincii si in 3 centre de distributie) a atins in anul 2000 o facturare de peste 1100 milioane de pesos. Gratie calitatii produselor, Unilever este una dintre cele mai admirate companii din tara si recunoscuta pentru programele sale de responsabilitate sociala si marketing filantropic, pentru prestigiul sau de angajator preferat si dezvoltarea negocierilor cu clinetii sai. Este posesor al Premiului National pentru Calitate, Editia 2000 pentru afaceri de curatenie si produse de ingrijire personala, emis de Presedentia Nationala. 
De asemenea, dintre institutiile sale la nivel international Unilever exporta produse fabricate in Argentina, in toata regiunea inclusiv pe celelalte continente. Nivelul exporturilor a facut-o castigatoarea Premiului pentru export in Argentina in rubrica de articole cosmetice si curatenie, in calitate de societate exportatoare in cursul anului 1999. Aceasta recunoastere importanta, care a fost acordata de catre presa economica, a fost sponsorizat de Ministerul Economiei si Ministerul Afacerilor Externe, Comertului International si al Cultelor, al Natiunii.
Unilever este lider in categoriile in care opereaza prin inovare si dezvoltare. 
Cunoscut sub numele de ,,scoala de marketing" este un creator de marci.
Succesul strategiei este dovedit de un nivel ridicat de recunoastere si de penetrare a brandurilor companiei (de exemplu: Ala, Axe, Cif, Lux, Rexona, Sedal, Vivere printre altele, si categoriile de alimente, Ades, CICA, Hellman's, Kibon, Knorr, Lypton si Mazzola).
ALA: 
Lider in Argentina de mai bine de 40 de ani, Ala este cel mai mare referent de pe piata detergentilor. Sinonim pentru familie si alb, intelege consumatorii si raspunde cu fiecare ocazie necesitatilor acestora. Albul Ala are doua seminificatii:
a)Albul Functional: curata, lasa lucrurile albe, foarte albe
b)Albul Emotional: curate spiritual, transparenta oamenilor, dedicate fiintelor iubite, sentimente nobile, prospetime, libertate si naturalete.
Traditional Ala a fost considerata "marca de la gente" (brand de oameni). Identificarea cu societatea s-a transmis din generatie in generatie, deci, acum, Ala mentine un grad ridicat de identificare si apartenenta. Este considerata, in plus, un brad local care reflecta si raspunde la nevoile si sentimentele consumatorilor argentinieni.
Situatie:
Avand in vedere profunzimea schimbarilor economice si sociale produse la nivel mondial in ultimul timp, si-au facut aparitia probleme noi si complexe: cererea tot mai mare a societatii pentru marile companii si brandurile lor, dau un plus de valoare pentru comunitate, dincolo de avantajele functionale ale produselor si serviciilor lor. Unilever, in acest caz prin intermediul Ala, a luat astfel de create, astfel incat in acest proces de schimbare, si-a asumat


Fisiere in arhiva (1):

  • Relatii Publice.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!