Reducerea Timpului de Instalare

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Timpul instalare (denumit adesea Single minute exchange of die sau SMED) este unul dintre numeroasele aspecte ale Lean Manufacturing si este deseori ignorat

Acest lucru duce la crearea unor cercuri vicioase in fabricarea sistemului

Riscul si dificultatea ciclului

Cand se produc cantitati mari din fiecare produs, timpii de instalare ai produselor respective nu sunt frecventi. Pentru timpii de instalare este nevoie de indemanare, practica si indrumare asemanator golfului.

Cand operatorii fac timpii de instatare fara frecventa nu ii invata prea bine. Acest lucru conduce la perceptia ca timpii de instalare sunt dificili si riscanti.(nu stii niciodata cat va dura sau daca produsul va fii potrivit) .Perceptia riscului si a dificultatii incurajeaza stocurile mari si putinii timpi de instalare.

Costul pe piesa

In ceea ce priveste loturile mari, costul unui timp de instalare fix este amortizat dupa un numar mare de unitati. Acest lucru pare sa reduca costul unitatii. Exista costuri suplimentare setarii dar si asociate cu inventarul rezultat. Dar aceste costuri suplimentare sunt de obicei inglobate in mai sus. Acest lucru, de asemenea, incurajeaza loturile mari sau productia.

Rezultate

Consecinta este inventarul amanuntit si planificare complexa. Acestea dau nasterea la costuri excesive si consecinte negative. Alte penalitati sunt inlaturate de la cauza fundamentala.si este dificil sa faci legatura intre

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Reducerea Timpului de Instalare.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
669 cuvinte
Nr caractere:
3 930 caractere
Marime:
11.32KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Management
Tag-uri:
produse, circuit de productie
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Sus!