Reducerea Timpului de Instalare

Extras din referat Cum descarc?

Timpul instalare (denumit adesea Single minute exchange of die sau SMED) este unul dintre numeroasele aspecte ale Lean Manufacturing si este deseori ignorat
Acest lucru duce la crearea unor cercuri vicioase in fabricarea sistemului 
Riscul si dificultatea ciclului
Cand se produc cantitati mari din fiecare produs, timpii de instalare ai produselor respective nu sunt frecventi. Pentru timpii de instalare este nevoie de indemanare, practica si indrumare asemanator golfului.
Cand operatorii fac timpii de instatare fara frecventa nu ii invata prea bine. Acest lucru conduce la perceptia ca timpii de instalare sunt dificili si riscanti.(nu stii niciodata cat va dura sau daca produsul va fii potrivit) .Perceptia riscului si a dificultatii incurajeaza stocurile mari si putinii timpi de instalare.
Costul pe piesa
In ceea ce priveste loturile mari, costul unui timp de instalare fix este amortizat dupa un numar mare de unitati. Acest lucru pare sa reduca costul unitatii. Exista costuri suplimentare setarii dar si asociate cu inventarul rezultat. Dar aceste costuri suplimentare sunt de obicei inglobate in mai sus. Acest lucru, de asemenea, incurajeaza loturile mari sau productia.
Rezultate
Consecinta este inventarul amanuntit si planificare complexa. Acestea dau nasterea la costuri excesive si consecinte negative. Alte penalitati sunt inlaturate de la cauza fundamentala.si este dificil sa faci legatura intre


Fisiere in arhiva (1):

  • Reducerea Timpului de Instalare.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!