Recrutarea si Selectia Personalului la SC Pretext SRL

Extras din referat Cum descarc?

DESCRIEREA SOCIETATII
SC PRETEXT SRL s-a constituit la libera initialiva a domnisoarei Zvincu Camelia Anca. Aceasta si-a inceput activitatea mai intai ca persoana fizica autorizata, iar pe parcurs afacerea dovenind profitabila, si-a largit domeniul de activitate si a fost necesara infiintarea unei societati comerciale. 
Firma a fost infiintata la data de 30 ianuarie 2003 si si-a inceput activitatea la data de 1 martie 2003. Din anul 2003 si pana in prezent PRETEXT a cunosut transformari economice, organizatorice si tehnologice, o dezvoltare constant ascendenta in toate privintele: vanzari, profit, numar de angajati.
Sediul firmei prevazut in statut este strada Merilor, nr 74, orasul Botosani, Romania. Datorita bunului mers al afacerii, conducerea societatii planifica sa deschida o noua filiala si in orasul Dorohoi.
Lucrand in domeniul mobilei, este cunoscut faptul ca apar uneori schimbari in ceea ce priveste tehnologia, acesta fiind tot mai complexa si mai diversificata. De aceea firma a cautat sa fie mereu in pas cu ultimele noutati.
Domeniul principal de activitatea: fabricarea si comercializarea mobilei de calitate superioara, de toate stilurile pentru dormitoare la un pret accesibil pe piata orasului Iasi.
Activitatea principala: mobila pentru locuinte
Activitati secundare: mobila la comanda, finisare de mobile
Sloganul firmei Pretext este: "Forta noastra este pretul si calitatea".
Politicile firmei sunt:
- Pe termen scurt: pana la sfarsiul acestui an detinerea unei cote de piata de 30%
- Pe termen lung : in urmatorii 3 ani, obtinerea pozitiei de lider pe piata in domeniul de activitate.
Prin aceste obiective s-a urmarit cucerirea unui segment cat mai mare de piata, a unui numar cat mai mare de clienti. Numai in acest fel cererea pentru produsele firmei va creste din ce in ce mai mult si va avea consecinte pozitive asupra situatiei financiare.
Firma are o structura functioanala, deoarece activitatile ,,cheie" sunt bine definite. Are un colectiv de muncitori tineri si toti sunt calificati in domeniul prelucrarii lemnului. Sunt condusi de maiestri si ingineri cu studii superioare in industria de prelucrare a lemnului.
Misiunea firmei PRETEXT, "prin actiunile intreprinse inca de la inceputul existentei noastre, tindem catre conceptul de calitate totala si cautam in permanenta perfectiunea la produsele si serviciile oferite cu scopul de a satisface cerintele si asteptarile clientilor nostri".
Conducerea SC PRETEXT S.R.L. a hotarat organizarea firmei dupa structura organizatorica simpla. Aceasta este ideala pentru firmele mijlocii, in care activitatile "cheie" sunt bine definite prin scopuri si arie de specializare.
Asociatii SC PRETEXT S.R.L sunt: Zvincu Camelia Anca, Cristina Arabela Fedor, Andrei Soican, Ramona Popovici si Alina Bucur. 
Directorul SC PRETEXT S.R.L este Zvincu Camelia Anca, actionar majoritar


Fisiere in arhiva (1):

  • Recrutarea si Selectia Personalului la SC Pretext SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!