Putem fi Patroni sau Fermieri

Extras din referat Cum descarc?

Stuidul reprezinta o scurta analiza privind gradul de implicare, modalitati de actiune a satului si a diverselor forte politice in viata economico sociala si sugereaza caile care ar determina depasirea starii de saracie cauzate de subproductie pe plan industrial si in agricultura. El sugereaza modelitati concrete de actiune pentru cititor, pentru a trece prin cele doua faze: riscul si dezvoltarea. Populatia satelor si comunelor trebuie sa fie cuprinsa de o raspundere spirituala ce le revine, cea de a pruduce paine nu numai pentru ei sau pentru rudele lor ci pentru toata lumea. La randul lor, cei care muncesc in alte ramuri trebuie sa aprecieze cum se cuvine aceasta functie sociala a fermierului, a agricultorului afirma autoarea.
Prin lucrarea Putem fi fermieri sau patroni? se cauta sa se infatiseze unele stari de lucruri din agricultura si din alte ramuri economice, insotite de comentarii si opinii personale ale autoarei care se vor a fi stimuli pentru reflectia cititorilor asupra unor aspecte ale problematicii amintite mai sus.


Fisiere in arhiva (1):

  • Putem fi Patroni sau Fermieri.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!