I.IDENTIFICAREA BENEFICIARULUI PROIECTULUI 3 1.1.MISIUNEA FIRMEI 1.2. OBIECTIVELE FIRMEI 1.3. STRATEGII INFORMATIONALE 1.4. STRUCTURA ORGANIZATORICA 1.5. DESCRIEREA ACTIVITATII II. DETERMINAREA CERINTELOR INFORMATIONALE ALE NOULUI SISTEM 7 2.1.DIAGNOSTICAREA SISTEMULUI INFORMATIONAL EXISTENT IN CADRUL COMPARTIMENTULUI ANALIZAT 2.1.1.CHESTIONAR ADRESAT MANAGERULUI FIRMEI 2.1.2.CHESTIONAR ADRESAT PERSONALULUI FIRMEI 2.2.DIAGRAMA DE RELATII 2.3.ANALIZA CRITICA A SITUATIEI EXISTENTE 2.4. GRILA DE EVALUARE A CRITERIILOR PRIVIND CALITATEA SISTEMULUI INFORMATIONAL 2.5.PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A STRUCTURII, FUNCTIONARII SI CONTROLULUI SISTEMULUI INFORMATIONAL III.PROIECTAREA NOULUI SISTEM INFORMATIONAL 19 3.1.DEFINIREA PRINCIPALELOR CENTRE DE DECIZIE 3.2.LISTA INFORMATIILOR FINALE 3.3.LISTA INFORMATIILOR PRIMARE 3.4.ELIMINAREA DISFUNCTIONALITATILOR STABILITE IN ANALIZA DIAGNOSTIC IV. IMPLEMENTAREA NOULUI SISTEM INFORMATIONAL 36 4.1.ETAPELE DE IMPLEMENTARE 4.2.GRAFICUL GANTT
Cap.I. Identificarea beneficiarului proiectului 1.1. Misiunea, obiectivele si strategia informationala a firmei. Misiunea firmei: Ne dorim sa venim pe piata cu o gama de produse mai calitative si mai naturale, fara aditivi alimentari. Obiective: In calitate de IMM, in faza de dezvoltare, obiectivele companiei sunt 2: -Consolidarea marcii FERMA NORDIC, nu a unui singur produs -Cresterea afinitatii si influentarea comportamentului de consum fata de marca FERMA NORDIC Principalele obiective ale campaniei sunt ruperea legaturii imediate care se face intre Salamul cu sunca si Ferma Nordic si cresterea vanzarilor cu 30%. Unul dintre cele mai importante obiective fixate pentru perioada urmatoare vizeaza trecerea integrala a productiei spre mezeluri ambalate, care sa creeze o siguranta mai mare a produsului. Departamentul comercial Departamentul marketing Departamentul productie Departamentul resurse umane Birou manager Departamentul contabil 3 Toate calculatoarele din firma sunt legate intre ele printr-o retea interna pentru o mai buna comunicare intre departamente.De asemenea sunt conectate si la Internet La departamentul financiar-contabil se foloseste sistemul de operare Windows XP , baza de date se inregistreaza cu ajutorul programului Excel, Access, iar pentru incheierea contractelor si alte redactari se utilizeaza Word si Fox. Cei de la proiectare folosesc softuri ca AutoCad , Catia sau Corel. Aceste programe confera utilizatorului posibilitatea realizarii proiectelor in curs de desfasurare, in special pentru proiectarea etichetelor, ambalajelor, etc. Fiecarui departament sau birou din firma ii este atasata cate o imprimanta laser de retea:Canon sau HP. 1.2.Scurta descriere a organizarii firmei (structura organizatorica, metoda de conducere folosita, profitul, modul de organizare si desfasurare a activitatii etc.). Descrierea activitatii in cadrul compartimentului supus studiului. Activitatea firmei S.C Ferma Nordic S.R.L. Botosani a inceput in 2001 in Botosani, str. Catamarasti Deal, nr. 101 si are ca obiect de activitate sacrificarea bovinelor si ovinelor, vanzarea carnii in intr-un magazin propriu de desfacere si prin intermediul contractelor de colaborare cu unele supermarket-uri.
După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.