Proiect Parcul National Cozia

Extras din referat Cum descarc?

Studii si cercetari ale avifaunei  din Defileul Oltului si  constientizarea factorilor de interes pentru un management  protectiv al acesteia.
Mai buna cunoastere si protejare a mediului pentru a imbunatati standardele de viata ale populatiei 
Obiective Specifice: 
Obiectivul 1.
Perfectionarea administratiei parcului in realizarea unei baze de date despre capitalul avifaunistic din Defileul Oltului si concretizarea acestor rezultate in realizarea de materiale stintifice scrise si cartografice 
Obiectivul 2.
O campanie de informare si constientizare publica pentru eliminarea amenintarilor si presiunilor antropice care pot afecta in mod negativ  starea de conservare a speciilor de pasari  salbatice din Defileul Oltului


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect Parcul National Cozia.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!