Proiect înființare firmă - Dream Bride SA

Extras din referat Cum descarc?

Dream Bride S.A
Data infintarii :16.02.2009
Sediul Societatii:
Capital social Capitalul necesar initierii afacerii este evaluat la 453.000.000 lei(cheltuieli de lansare,
costul utilajelor, a echipamentelor, a mobilierului si mijlocului de transport si cheltuielile previzionate a fi facute in prima luna de desfasurare a activitatii.
Nr de inregistrare la registrul comertului :Y/40/738219/2009
Cod unic de inregistare :453219
Natura capitalului social :mixt
Obiectivul de acitivitate:productivitate,servicii,comert.
Dream Bride este un producator, distribuitor si comerciant pentru produsele valabile in stoc
Firma Dream Bride reprezentata de o echipa tanara, orientata spre idei inovatoare, dar si cu realizari clasice, si-a implinit mereu scopul cu succes : organizarea unei nunti perfecte
Idei noi si prospere, vise indraznete si sperante mari.Acesta fiind doar inceputul am reusit in scurt timp sa ne facem cunoscuti prin calitatea servicilor pe care le oferim de fiecare data clientilor nostri.
Nunta este un moment unic in viata,de aceea acest eveniment special din viata ta trebuie organizat si gandit in cel mai mic detaliu,de aceea oferim o gama completa de servicii pentru reusita oricarei nunti:de la crearea rochiei perfecte pana la decoratiuni,aranjamente florare,fotografii,filmari video,coafura machiaj si transport.
Totul pentru o nunta unica .
Datorita succesului nostru atat in Bucuresti,locul de origine,cat si in celelalte orase ale Romaniei,ne dorim extinderea pe plan international
Telul nostru este de a deveni liderul in fabricarea si comercializarea rochiilor de mireasa si a costumelor de mire, de firma. 
Dream Bride are un nume pe piata textila care a devenit rapid un simbol al luxului,complexitatii si al succesului.Insa,entru a intra in competitia pe piata textila intrenationala este necesara dezvolatrea si relansarea pietii textile romanesti si crearea unor produse moderne si competitive pe piata textila internationala. 
Misiunea Dream Bride este de a asigura fiecarui client serviciile unui planner cu experienta. Organizatorii nostri sunt profesionisti ai evenimentelor, asa incat au datoria sa sfatuiasca clientul in privinta deciziilor care necesita a fi luate, sa ajute la formularea unui buget realist, si sa faca toate pregatirile necesare pentru ca evenimentul sa se desfasoare perfect.


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect Infiintare Firma - Dream Bride SA.pptx

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!