Proiect de Modernizare si Dezvoltare Hotel Roman Herculane

Cuprins referat Cum descarc?

Descrierea proiectului
- Titlu si descriere
- Necesitatea de business (justificarea proiectului)
- Obiectivele
- Livrabilele
- Obiective principale
- Buget
- Stakeholderi
WBS
Reteaua proiectului
Matricea de alocare a responsabilitatilor
Echipa de proiect :tip, mod de organizare 
Riscuri 
- Identificarea riscurilor
- Matricea riscurilor
Evaluarea proiectului
- Evaluarea in proiecte
- Fisa de evaluare a unui proiect


Extras din referat Cum descarc?

Descrierea proiectului:
Proiectul isi propune sa transforme complexul hotelier de categoria o stea in complex hotelier de trei stele. Pentru aceasta complexul trebuie adus in stadiul de a indeplini Normele metodologice privind clasificarea structurilor de primire turistice conform Anexelor 1.1.a) si 1.1.b) a Ordinului Ministrului Turismului nr. 510/2002 completat cu Ordinul Ministrului Turismului nr. 188/2003 corespunzatoare clasificarii de 3 stele. Sunt necesare lucrari de compartimentare a constructiei hotelului in scopul indeplinirii criteriilor de suprafata ale incaperilor si montarea a doua ascensoare, renovarea restaurantului si a barului de zi, renovarea si modernizarea centrului de tratament, lucrari de amenajare a unei zone de agrement si a unei parcari, introducerea de noi servicii oferite turistilor, modernizarea sistemului de gestiune hoteliera si modernizarea dotarilor camerelor, holurilor si Receptiei conform normelor de 3 stele. 
Este necesara angajarea de personal calificat suplimentar si pregatirea acestuia si a echipei de management pentru implementarea unui nou sistem de management a serviciilor prestate potrivit standardului de 3 stele.
Justificarea proiectului:
Organizatia Mondiala a turismului, impreuna cu reprezentanti ai turismului romanesc au elaborat un master-plan in baza caruia s-au stabilit ca directii ale strategiei de dezvoltare proprii turismului romanesc:cercetarea pietei, pregatirea profesionala a angajatilor; asigurarea unor structuri institutionale functionale, planificarea si elaborarea unei strategii de marketing focalizata pe pietele cu potential, fiind stabilite masurile ce trebuiesc luate si organizatiile publice si private responsabile.
In urma studiilor efectuate de Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania s-a constatat ca acest domeniu turistic poate contribui la cresterea cifrei de afaceri aferenta turismului romanesc cu 5-10%; in conditiile in care serviciile de tratament vor reprezenta 60% din pretul serviciului turistic, potentialul acestui sector se va dezvolta foarte mult, in termeni de profitabilitate pentru prestatori. 
In acest context SC TOURISME DANS LE MONDE SRL isi stabileste drept obiectiv de business transformarea hotelului ROMAN intr-un jucator principal in piata turismului balnear din Romania, prin dezvoltarea ofertei turistice dupa standarde europene, transformand statiunea Baile Herculane intr-un adevarat centru de relaxare si infrumusetare pentru vizitatori, in conditii de profitabilitate crescuta.
Hotelul va avea 110 locuri distribuite in 50 spatii de cazare.
Pentru a primi certificatul de clasificare de 3 stele hotelul trebuie sa indeplineasca unele criterii obligatorii si, suplimentar, sa ofere si alte facilitati si servicii astfel incat acumuleze 70 puncte, conform anexei 1.1.b) la normele metodologice de aplicare a OMT nr 510/2002. 
Obiective generale:
1. Obtinerea de la Autoritatea Nationala pentru Turism a Certificatului de clasificare pentru hotel de trei stele.
2. Dezvoltarea infrastructurii turistice si de tratament a Hotelului ROMAN
3. Diversificarea si imbunatatirea calitatii serviciilor turistice oferite de Hotel ROMAN.
4. Cresterea gradului de ocupare a hotelului
5. Implementarea sistemului de management specific noii categorii de clasificare, avand drept baza sistemul managerial de tip piramidal, pe trei paliere, specific unitatilor de prestari servicii, cazare, alimentatie publica si conexe.
Obiective specifice:
1. Dotarea fiecarei camere si a grupului sanitar aferent la nivelul standardului de 3 stele conform Ordinului Ministrului Turismului nr. 510/2002 (vezi Anexele 1 si 2);
2. Dotarea fiecarui spatiu de cazare cu cate un TV color si aparat de radio si asigurarea receptiei TV prin satelit, seif de depozitare a valorilor;
3. Introducerea serviciilor de: securitate si paza, curierat, transport de bagaje, rezervare de bilete pe mijloace de transport, room-service, program receptie 24/24 h.
4. Implementarea unui sistem informatic performant de management a activitatii hoteliere, ce va permite printre altele:transmisii fax, terminal e-POS pentru plati cu card ,acces la Internet in fiecare camera; 
5. Amenajarea spatiului de agrement: sauna, jacuzzi, sala cu 2 mese de tenis de masa si 2 mese de biliard;
6. Suplimentarea personalului hotelului cu 15 angajati noi - calificati dintre care 6 cunoscatori a cel putin 2 limbi straine de circulatie mondiala;


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect de Modernizare si Dezvoltare Hotel Roman Herculane.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!