Prezentarea unei Idei de Afaceri - Moments SRL

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: pptx
Pagini : 25 în total
Mărime: 1.48MB (arhivat)
Publicat de: Antoaneta Cîrstea
Puncte necesare: 5

Extras din referat

Moments S.R.L. s-a înfiinţat în 30 octombrie 2011, cu un capital social integral privat de 200 lei. Obiectul de activitate al societăţii îl reprezintă organizarea de nunţi, botezuri și alte petreceri (Cod CAEN 9329-Alte activitati recreative şi distractive) dar și organizarea evenimentelor corporate (Cod CAEN 8230- Activități de organizare a expozițiilor, târgurilor și congreselor).

Pe parcursul activităţii sale, firma şi-a mărit şi consolidat numãrul clienţilor, gradul de utilizare a capacităţii sale de de servire evoluând de la 25% în 2011 la aproximativ 45% în primele luni ale anului 2012.

Produsele/Serviciile pe care firma le-a dezvoltat/vândut pe piaţã:

Moments S.R.L vine în intâmpinarea clienţilor cu o gamă largă de posibilităţi de aranjare şi decorare a sălilor sau spaţiilor alese pentru petrecere, de orice gen ar fi aceasta, făcând din orice decor normal ceva inedit şi spectaculos.

Oferim consultanță gratuită, coordonare și planificare evenimente(nunți, botezuri, conferințe, prezentare firme, lansare produse, petreceri angajati, deschideri de sedii și puncte de lucru, petreceri circuit închis, petreceri tematice, zile onomastice, majorate, banchete școlare.

Segmentul de clienţi

Toată lumea iubeşte petrecerile, insă majoritatea persoanelor nu au timpul necesar pentru a planifica şi organiza o petrecere de aceea apelează la firmele de organizări evenimente. Aşadar clieţtii noştri sunt persoanele care doresc să organizeze un eveniment dar nu dispun de un spaţiu, echipamente, sau pur şi simplu nu au timp să se ocupe de asta şi cea mai bună soluţie pentru ei e să apeleze la nişte persoane calificate, adică la nişte profesionişti.

Conținut arhivă zip

  • Prezentarea unei Idei de Afaceri - Moments SRL.pptx

Ai nevoie de altceva?