Prezentarea unei Idei de Afaceri - Moments SRL

Extras din referat Cum descarc?

Moments S.R.L. s-a infiintat in 30 octombrie 2011, cu un capital social integral privat de 200 lei. Obiectul de activitate al societatii il reprezinta organizarea de nunti, botezuri si alte petreceri (Cod CAEN 9329-Alte activitati recreative si distractive) dar si organizarea evenimentelor corporate (Cod CAEN 8230- Activitati de organizare a expozitiilor, targurilor si congreselor).
Pe parcursul activitatii sale, firma si-a marit si consolidat numarul clientilor, gradul de utilizare a capacitatii sale de de servire evoluand de la 25% in 2011 la aproximativ 45% in primele luni ale anului 2012.
Produsele/Serviciile pe care firma le-a dezvoltat/vandut pe piata:
Moments S.R.L vine in intampinarea clientilor cu o gama larga de posibilitati de aranjare si decorare a salilor sau spatiilor alese pentru petrecere, de orice gen ar fi aceasta, facand din orice decor normal ceva inedit si spectaculos.
Oferim consultanta gratuita, coordonare si planificare evenimente(nunti, botezuri, conferinte, prezentare firme, lansare produse, petreceri angajati, deschideri de sedii si puncte de lucru, petreceri circuit inchis, petreceri tematice, zile onomastice, majorate, banchete scolare.
Segmentul de clienti 
Toata lumea iubeste petrecerile, insa majoritatea persoanelor nu au timpul necesar pentru a planifica si organiza o petrecere de aceea apeleaza la firmele de organizari evenimente. Asadar cliettii nostri sunt persoanele care doresc sa organizeze un eveniment dar nu dispun de un spatiu, echipamente, sau pur si simplu nu au timp sa se ocupe de asta si cea mai buna solutie pentru ei e sa apeleze la niste persoane calificate, adica la niste profesionisti.


Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentarea unei Idei de Afaceri - Moments SRL.pptx

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!